Tomato Kuvalda: popis odrůdy, vlastnosti, recenze výnosu, fotografie

Popis a charakteristika rajčat Kuvalda, recenze, fotografie

Polodeterminantní odrůda rajčat v polovině sezóny pro skleníky a otevřené půdy.

Keř až 1 metru vysoký ve skleníku a až 5 metr v otevřeném terénu, s obyčejným listem. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Největšího výnosu bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 1 a 2 stoncích.

Ve skleníku je výnos až 30 kg na metr čtvereční. Foto: dachnik-teplitsa.ru Jedna z nejslibnějších odrůd v našem regionu. Pěstuje se po celém Rusku. Produktivita – až 20 kg na keř. Vzhledem k bohaté úrodě může být rostlina více rozložitá. Odrůda je odolná vůči mrazu. Foto: gorshkov.info Plody jsou střední velikosti, hmotnost do 70 g. Chuť je výborná. Odrůda s velmi dobrou chutí, odolná vůči chorobám.

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou plocho kulaté, husté, se silnou slupkou, ve stadiu zralosti červené barvy, váží až 300 gramů. Tato rajčata se dobře uchovávají.

Přednosti jakosti: dobrá skladovatelnost, vhodnost pro přepravu na velké vzdálenosti, ideální tržní rozmanitost.

Pěstitelské vlastnosti Tato odrůda vyžaduje dobře oplodněnou půdu a systematické zalévání. Čerstvý hnůj by neměl být aplikován, protože to povede ke snížení výnosu. Na jednom místě je žádoucí pěstovat ji ne déle než dva roky. Zároveň je nutné změnit místo výsadby sazenic, aby nedocházelo ke křížení s jinými odrůdami rajčat.

Vlastnosti pěstování, výsadby a péče

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Potápěčské sazenice – ve fázi dvou pravých listů. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m4. metr místa se doporučuje umístit až XNUMX rostliny.

Při výsadbě rajčat ve volné půdě se semeny doporučujeme dodržovat tyto kroky: 1. Příprava půdy: musíte ji pečlivě protřídit, oddělit plevel a odumřelou trávu, stejně jako kameny, které mohou poškodit kořeny sazenic. 2. Namáčení semen před výsadbou: den před výsevem je třeba semena namočit do čisté studené vody. 3. Výsev: půda by měla být rovnoměrně rozprostřena po povrchu a zhutněna. 4.

Další péče o rajčata spočívá ve včasné zálivce, přihnojování komplexním minerálním hnojivem, zaštipování a preventivních opatřeních k ochraně proti chorobám a škůdcům.

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Popis odrůdy Keř je určující, vyžaduje podvazek a tvarování. První štětec se položí na 6-8 listů, další po 2-3 listech. Listy odrůdy jsou střední, zelené. Na kartáči se tvoří 4 až 6 plnohodnotných plodů, průměrná hmotnost je 300-400 gramů. Plody jsou kulaté, hladké, sytě červené, dužnaté, šťavnaté. Odrůda má vynikající chuť a vysokou hustotu.

Pokud jste pěstovali rajčata Kuvalda, napište, zda se vám líbila nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich klimatických podmínkách? Jak byste ohodnotili odolnost této odrůdy vůči chorobám? Stručně popište výhody a nevýhody tohoto rajčete podle vás. Pokud je to možné, připojte do komentáře fotografii vašich rajčat. Děkuji!

Tento příspěvek upravil Tulipán – 14.02.2016 – 11:27 V našich realitách nejsou perlíková rajčata tou nejlepší volbou. Faktem je, že tato odrůda je určena výhradně pro pěstování v jižních oblastech (Kuban, Krasnodarské území atd.). Ve středním pruhu a severních oblastech odrůda jednoduše nemá čas dozrát před začátkem zimy. Ano, a plody pro konzervaci nejsou nejvhodnější (šťavnaté, masité) a jejich chuť, dalo by se říci, je průměrná.

Vaše recenze o rajčeti Sledgehammer a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivněji zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Recenze o této odrůdě rajčat

Zheka Knyazev, Chabarovsk, 70 let
Toto rajče má neobvyklou červenou barvu, tvar je také neobvyklý, obecně zajímavá odrůda. Toto rajče jsem zasadil dvakrát. Poprvé jsem s odrůdou nehádal, sazenice nebyly příliš silné. A podruhé byly sazenice velmi dobré, ale když jsem sazenice zasadil do volné půdy k sousedům a řekli mi, že jsem takovou odrůdu vysadil ve svém okolí marně, jelikož byla neustále nemocná (byl rok 2019) , pak už jsem pochyboval, zda toto rajče zasadit.

READ
Proč azalka shazuje listy: jaký je důvod, co dělat, lze ji zachránit, pravidla péče o rostliny

Eliza Viktorovna, Novosibirsk, 57 let
Od A do Z, nebo se ještě vyplatí podnikat ve skleníku? Věděli jste, že pokud mi loni na zahradě vyklíčilo jen 8 rostlin, letos je na ní již 100 rostlin! Máte-li zájem vidět mé zkušenosti s pěstováním rajčat ve skleníku, dejte mi lajk a budu pokračovat v sérii recenzí o tomto typu podnikání. A ano, vím o čem mluvím. Sám pěstuji sazenice a prodávám je sousedům, abych na tom vydělal. Nejprve zjistíme, co jsou rajčata a odkud pocházejí.

Fedya Merzlyakov, Iževsk, 68 let
Tato recenze je velmi relevantní pro obyvatele Iževska a Udmurtie. Děkuji za důvěru a zájem o mou recenzi. Moji sousedé na chatě se často ptají na rostliny, které lze pěstovat na našich zahradách. Rozhodl jsem se podělit o své zkušenosti s pěstováním rajčat ze semínek. Začněme tedy tím, co jsou semena. Semeno je orgán rozmnožování rostlin, embryo, které obsahuje základy růstu a vývoje nové rostliny.

Dasha Perminova, Kirov, 65 let
Přistála v zemi na začátku června, když už tam byly vaječníky. Keře se ukázaly silné, velké a masité. Výnos je skvělý! Moc se mi líbila barva ovoce, jasně červená. S radostí jsem je snědl jen tak a uvařil rajčatovou pizzu se strouhanými rajčaty. Lahodné! A kromě toho je to také užitečné, protože rajčata obsahují spoustu vitamínů.

Dima Makarov, Rjazaň, 55 let
Toto je přehled o pěstování rajčat odrůdy Kuvalda pěstovaných v Rjazani. Nesuďte přísně, toto je moje první recenze o setí semen. Doufám, že vás pohled na tuto metodu zaujme a určitě se vám podaří získat bohatou úrodu rajčat. K výsevu semen jsem koupil v obchodě 2 kg. semena rajčat, abych tak řekl. Mezi nimi byla odrůda Sledgehammer, vzal jsem ji na testování. Momentálně pěstuji asi 4-5 odrůd rajčat. A mnoho lidí už pěstovalo rajčata Sledgehammer. Zde jsou jejich recenze:

Michail Abramov, Samara, 47 let
Rajče má velmi velké a masité plody, které jsou ideální pro konzervování. Chuť je úžasná – sladká a ne příliš kyselá. Rajčata dozrála 80. den po výsadbě sazenic. Keře jsou mohutné, proto je lepší je svázat. V rukou svázaných 5 až 10 plodů. Výška keře je asi 130 centimetrů. Plody o hmotnosti od 300 do 500 gramů. Výnos odrůdy je dobrý.

Sanyok Osmanov, Stavropol, 57 let
Stavropolský kraj. Červenec 2017. Pěstování rajčat ve skleníku. Rajčata vyséváme podle lunárního kalendáře. Pro výsadbu rajčat jsem zvolil polykarbonátový skleník. Byl to první skleník v mém životě. Bavilo mě sázet rajčata, pěstovat rajčata a užívat si tu chuť. Protože jsem ale s pěstováním rajčat ještě neměl žádné zkušenosti, použil jsem semena rajčat, která jsou volně dostupná v každém obchodě. Rajčata sledgehammer – to je to, co jsem se rozhodl zasadit do skleníku, do skleníku a zasadil.

Anya Shcherbakova, Chabarovsk, 55 let
Semena od firmy Aelita. Velmi raná vysoce výnosná determinovaná odrůda. Plod je kvádrovitý, hladký, červený, dužnatý, o hmotnosti do 250-300 g, výborné chuti. Rajčatová Kuvalda. Superdeterminant, středně raný. Výsadba až 1 m vysoká, středně velký list, tmavě zelená. Kartáček je jednoduchý. Plody jsou kulaté, hladké, husté, růžovočervené s oranžově červenou skvrnou u stopky, váží od 60 do 150 g. Chuť je dobrá.

Alexander Anikin, Naberezhnye Chelny, 55 let
Sklizeň rajčat na zahradě. Více Moje recenze o pěstování Tomato Kuvalda v Naberezhnye Chelny Více Tomato Kuvalda Více Pěstování sazenic Vynikající rajčata Kuvalda. Rajčata: jak si vybrat a pěstovat? více Rajčatový perlík ve vesnici. Posouzení. Sazenice rajčat. Pěstování rajčat. Více Pěstování rajčat Kuvalda, jak vypěstovat dobrou úrodu rajčat Více Moje rajčata – různé druhy Kuvalda Více Pěstování rajčat v polykarbonátovém skleníku. Část 1. Tomato Sledgehammer.

READ
Správné pěstování bazalky ze semen na parapetu

Anya Koshkina, Novokuzněck, 53 let
Výsadba podruhé! Číst dále Tomato Kuvalda, Salto. Moje zkušenost. Více SLAMMER NEBO BOROVICE? VYSADÍME TŘEŠŇOVÁ RAJČATA, RAJČATA SLAMMER, CHERRY RAJČATA Další rajčata Sledgehammer. Moje zimní péče Recenze rajčatových dresinků. Výsev rajčat pro sazenice. Část 2! Více detailů TOP 5 rajčat pro Sibiř Více detailů Udělej si sám perlík (salto) ze semínek. Bezohledný způsob. Číst více RAJČE QUVYROK (perlík), JISTÝ OVOCNÝ. Přečtěte si více Recenze kladiva na tomatoSleet od autorky Ekateriny. Více informací

Bude vás to zajímat

Samosprašná rajčata Curly Morratella: popis odrůdy, recenze, fotografie, pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčat Curly Morratella, recenze, fotografie Původní název odrůdy je Rizado de Morratella. Středně velká odrůda rajčat španělského původu. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, pokojová, výška .

Nízko rostoucí Tomato Red Guard: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Red Guard F1, recenze, fotografie Brzy zralý, determinantní, vysoce výnosný hybrid rajčat pro otevřenou půdu a filmové úkryty. Keř vysoký 0-7 metru, vyžadující podvazek k podpěře a částečné sevření. Obvykle se rané děti tvoří před prvními květinovými cystami.

Samosprašná rajčatová červená krása: recenze, fotografie, produktivita, zemědělská technika

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Red Beauty, recenze, fotografie Původní název odrůdy je Red Beauty, autorem je šlechtitel Brad Gates. Střední sezóna, produktivní, vysoká, s plody zajímavé barvy. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, kr.

Sklizeň rajčat Červená hruška franků: popis odrůdy, recenze, fotografie, tipy

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis rajčat Červená hruška franků, recenze, fotografie Neurčitá, střední sezóna, produktivní, nenáročná odrůda rajčat. Keř je silný, 1-8 metry vysoký. Doporučeno pro pěstování ve skleníku. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejvyššího výnosu dosáhneme při pěstování za 2-2 s.

Rané zralé rajče Red Arrow: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti, kultivace

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Red Arrow F1, recenze, fotografie Brzy zralý, semideterminantní, karpální, produktivní hybrid rajčat pro skleníky a do volné půdy. Od klíčení do začátku zrání uplyne 95-110 dní. Keř až 1 metru vysoký ve skleníku (v OG níže), vyžaduje podvazek k podpěře a prochází.

Spolehlivá rajská Karkulka: recenze, fotky, výnos, pěstujeme sami

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Červená karkulka, recenze, fotografie Raně zralá, determinantní, nenáročná, produktivní odrůda rajčete do volné půdy. Toto rajče je vhodné i pro pěstování uvnitř v nádobách. Bush standardní, úhledný, kompaktní, poddimenzovaný. List střední velikosti

Popis a charakteristika rajčat Kuvalda, recenze, fotografie

Polodeterminantní odrůda rajčat v polovině sezóny pro skleníky a otevřené půdy.

Keř až 1 metru vysoký ve skleníku a až 5 metr v otevřeném terénu, s obyčejným listem. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Největšího výnosu bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 1 a 2 stoncích.

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou plocho kulaté, husté, se silnou slupkou, ve stadiu zralosti červené barvy, váží až 300 gramů. Tato rajčata se dobře uchovávají.

Přednosti jakosti: dobrá skladovatelnost, vhodnost pro přepravu na velké vzdálenosti, ideální tržní rozmanitost.

Vlastnosti pěstování, výsadby a péče

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Potápěčské sazenice – ve fázi dvou pravých listů. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m4. metr místa se doporučuje umístit až XNUMX rostliny.

Pěstování sazenic rajčatových sazenic lilku, papriky, rajčat, okurek, sladké papriky je velmi zodpovědný proces. Sazenice pěstované nezkušenými majiteli tvoří povrchový kořenový systém, ve kterém je málo živin, špatně se vyvíjejí, často tvoří prázdné kořeny naplněné sporami plísně pozdní, v důsledku čehož v prvních letech pěstování vyblednou. Pro zajištění dobrých výnosů pěstují zkušení zahradníci sazenice před výsadbou na parapetu nebo v místnostech. Zalévejte ji, když půda vysychá. Při pěstování sazenic zeleninových plodin doma se poprvé přesazují do otevřené půdy, obvykle v polovině května. Pokud byly sazenice pěstovány ve sklenících nebo pod filmovými přístřešky, nedoporučuje se je transplantovat do otevřeného klimatu. S nástupem chladného počasí rozkvétá na určitých pozemcích a v korunách stromů první sníh. Ale ne všechny, včetně pozdních odrůd, tulipány to cítí. Stále na nich leží sníh, chybí jim vlhkost a potřebují další zálivku, aby neuhynuly před začátkem kvetení. Ledviny mohou být také suché. Dnes ve velkých městech dochází ke snižování cen druhotných surovin a černozemě, ale v budoucnu se situace může dramaticky změnit. V Yoshkar-Ola mohou 8. března zastavit práci veřejné dopravy Rozsudek nad podnikatelem z Yoshka El vstoupil v platnost Hra s ohněm na schovávanou je nebezpečná a dvojnásob nebezpečná záležitost. Ještě nebezpečnější hry jsou ale s ohněm a lidskou hloupostí. Zejména tam, kde je oheň neviditelný a všeprostupující. A bez ohledu na to, jak moc se budeme bavit o pravidlech požární bezpečnosti, stále se najde odvážlivec, který se nepoučí z minulého života. O smrti lidí při požárech a nejen – v našem dalším příběhu.

READ
Salát z tresčích jater pod kožichem se sušenými švestkami v kontextu fotografie

Další péče o rajčata spočívá ve včasné zálivce, přihnojování komplexním minerálním hnojivem, zaštipování a preventivních opatřeních k ochraně proti chorobám a škůdcům.

Zvláštní pozornost je věnována boji proti phytophthora. V tomto případě se používají přípravky s kyselinou boritou, síranem měďnatým, formaldehydem, “Zdravá zahrada”. Phytophthora je nejlepší se bát před výskytem skutečných listů na rajčatech, protože v tomto případě se na spodní straně vrcholů objevují nejprve malé a poté hluboké skvrny. Na těchto místech listy odumírají a keře slábnou. Aby se zabránilo fytosporinu, doporučuje se použít analgetický roztok nitrafenu (15–20 g na 10 litrů vody). Brzy na jaře (po uvolnění rajčat z úkrytu) se do půdy aplikují minerální hnojiva: dusičnan amonný (20–30 g), superfosfát (15 g) a síran draselný (5–6 g). Poté se pod rostliny přidá 1 polévková lžíce močoviny a v případě její nepřítomnosti organické hnojivo: kuřecí hnůj nebo divizna. Sazenice pěstované v sazenicích se v budoucnu nezalévají příliš vydatně, aby se půda příliš nezhutnila, a také je nežádoucí potlačovat rozvoj hnědé skvrnitosti. K ochraně sazenic před fytotyrózou se sazenice postřikují 1–2krát denně roztokem koloidní síry (40 g síry se rozpustí v 10 litrech teplé vody). V procesu pěstování se provádí preventivní postřik proti houbovým chorobám a mšicím. Na začátku léta lze rajčata Fitosporin-M ošetřit (3 kapky na 100 ml vody) po 1–3 dnech (5 kapek). Vybělit zažloutlé listy pomůže roztok kyseliny šťavelové (5 g kyseliny na 10 ml vroucí vody) s přídavkem cukru. Když plody dozrají a objeví se padlí, je třeba půdu a listy postříkat roztokem manganistanu draselného s přídavkem kyseliny borité (100 g kyseliny borité a 50 g kyseliny manganité na 1 litr vody) nebo odvarem Zdravá zahrada. K ochraně před rakovinou sítě (plody rajčat se pokrývají hnědými skvrnami) je nutné rostliny ošetřit roztokem Zdravé zahrady (25 g drogy na 10 litrů vody).

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Pokud jste pěstovali rajčata Kuvalda, napište, zda se vám líbila nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich klimatických podmínkách? Jak byste ohodnotili odolnost této odrůdy vůči chorobám? Stručně popište výhody a nevýhody tohoto rajčete podle vás. Pokud je to možné, připojte do komentáře fotografii vašich rajčat. Děkuji!

Sledgehammer, zdá se mi, je středně raná odrůda. Vytrvalý, odolný vůči chorobám. Netvoří nevlastní děti. Plody jsou velké, odolné proti praskání, dužnaté. Opylují ho včely, ale semena lze sbírat i ručně. Je to odrůda se střední odolností vůči chorobám, když se pěstuje při maximální produkci. Trpí především plísní pozdní a je velmi náchylná k řadě dalších nemocí.

READ
Rajčata Hidalgo: vysoce výnosná odrůda pro univerzální použití

Vaše recenze o rajčeti Sledgehammer a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivněji zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Recenze o této odrůdě rajčat

Anna Kozlová, Tomsk, 66 let
Nejsem zastáncem pěstování sazenic ve skleníku, protože když je venku, krmím ji. Letos jsem semínka zasel v polovině března, přesto, že je venku ještě zima. Rajčata byla ale vysazena venku koncem dubna. Sazenice se proto ukážou jako středně velké, ale pokud zaštípnete vrcholy, může se natáhnout. Moc se mi líbí odrůda Tomato Kuvalda, na balení semínek výrobce radí zalévat rajče Kuvalda roztokem divizny a já zalévala čistou vodou.

Ivan Česnokov, Voroněž, 66 let
Pěstuji rajčata na venkově a vždy se snažím zasadit pouze ty plodiny, které dávají skvělou úrodu, chuť a vzhled. Rajčata Kuvalda patří do této kategorie a jsem velmi rád, že jsem je zasel. Mému oku lahodí svými růžovými plody na samém začátku sezóny, kdy už je mnoho rajčat napadeno chorobami a škůdci. Mám rád tuto odrůdu rajčat pro její velké krásné plody. Je nejen lahodný, ale také skvělý na přípravu předkrmů a salátů.

Oksana Kuznetsova, Izhevsk, 42 ​​let
Přípravy na zimu: okurky, cuketa, lilek, tykev. Já jsem Olga. Bydlím v Iževsku. S rajčaty na nakládání. Jeden ze způsobů, jak připravit solená rajčata ve sklenicích. Pěstujeme rajčata ze semínek. Lahodné, sladké, stejně jako Videorecept na solení rajčat (rajčat) na zimu v litrových sklenicích. Jak nakládat rajčata Kuvalda. Na přípravu rajčat Kuvald RAJAČKA perlík RAJČE – perlík. Rajče pro domácí zavařování.

Ekaterina Tarasova, Perm, 45 let
Letos jsem konečně zasadil rajčata. Byl to zážitek, nikdy jsem je nesadil, ale pak jsem to chtěl zkusit sám. Mám velký skleník, ale rozhodl jsem se zasadit 3 odrůdy: Sledgehammer, Perceed a Orange Ball. Rajčata byla vysazena na konci května, sazenice se ukázaly být silné a odolné. Moc se mi líbila odrůda Orange ball, moc krásná. Keře jsou vysoké – asi 2 metry, keře nemají nevlastní dítě. Plody jsou velmi krásné, oranžové s růžovou stranou.

Vyacheslav Machmudov, Ufa, 58 let
Odrůda Tomato Kuvalda: pěstování, výnos, recenze. Sledgehammer rajče – mezisezónní odrůda, neurčité, salát. Výsev semen začíná na začátku března, v závislosti na klimatu regionu a na tom, jaký způsob pěstování sazenic chcete preferovat. Pokud dáváte přednost pěstování rajčete na zahradě, pak by se semena měla vysévat v druhé polovině února.

Julia Sotniková, Barnaul, 51 let
Moje recenze o pěstování rajčat: Rajčata Sledgehammer, Rajčata Cherry Malinka, Rajčata jako dárek ženě. V tomto videu říkám Tomato Kibriya v Barnaul. Odrůda Kuvalda. Hybridní F1. Brzy zralé. Vysoký. Plody jsou kulaté, oranžové až tmavě oranžové o hmotnosti 140-300 g. Chuťové vlastnosti Rajče Kuvalda F1 je raná odrůda rajčat, která lze pěstovat ve volné půdě nebo pod fólií. Rostlina dobře plodí jak na záhonech, tak ve filmových sklenících. Plody v průměru váží 100-120 gramů.

Denis Degtyarev, Chabarovsk, 59 let
Letos jsem to zasadil Moje recenze o pěstování Kuvalda F1, otevřená odrůda, středně raný neurčitý hybrid s vysokým.. Recenze rajčete Kuvalda od výrobce semen Tomato Kuvalda (hybrid), středně pozdní. Je určen pro pěstování ve volné půdě a pod filmovými přístřešky Rajčata ve skleníku. Nejlepší odrůdy rajčat pro skleník. Farmářský přehled. Pěstování rajčat ve skleníku je jedním z raně zrajícího hybridu Tomato Sledgehammer, neurčitého typu s neomezeným růstem.

Lilia Baranova, Naberezhnye Chelny, 46 let
Chci se podělit se všemi svými tajemstvími o pěstování rajčat, myslím, že každý má své vlastní zkušenosti a každý z vás má právo na život. Chci vám ale říct jednu věc, že ​​rajčata Kuvalda jsou odrůdou středně pozdního dozrávání, od vyklíčení až po sklizeň asi za 100 dní. Rostliny této odrůdy jsou neurčitého typu, vysoké přes 1,5 metru. Plody mají zaoblený tvar s mírným žebrováním (tuřín). Nejsou velké velikosti, průměrná hmotnost jednoho rajčete je 100 gramů.

READ
Výsevní kalendář na květen 2024 pro Moskevskou oblast

Podobné odrůdy rajčat

Tomato Red Guard: recenze, fotky, výnos, popis a charakteristiky

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:15

Brzy zralý, determinantní, vysoce výnosný hybrid rajčat pro otevřenou půdu a filmové úkryty. Keř vysoký 0-7 metru, vyžadující podvazek k podpěře a částečné sevření. Obvykle se rané děti tvoří až do prvního květinového kartáče a všechny nevlastní děti jsou ponechány výše, na kterých se tvoří hlavní.

Rajče Červená hruška franků: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:16

Neurčitá, střední sezóna, plodná, nenáročná odrůda rajčat. Keř je silný, 1-8 metry vysoký. Doporučeno pro pěstování ve skleníku. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejvyššího výnosu dosáhneme při pěstování ve 2-2 stoncích. Vlastnosti ovoce.

Tomato Red Beauty: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:16

Původní název odrůdy je Red Beauty, autorem je šlechtitel Brad Gates. Střední sezóna, produktivní, vysoká, s plody zajímavé barvy. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, silná, až 2 metry vysoká. Můžete formovat na 1-3 stonky. Liška.

Tomato Red target: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:19

Neurčitá (neomezený růst), střední sezóna, vysoce výnosná odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 1-2 stonků. tomatland 202109162247.

Rajčatová Karkulka: recenze, fotky, výtěžnost

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:19

Raně zralá, determinantní, nenáročná, vysoce výnosná odrůda rajčat pro otevřenou půdu. Toto rajče je vhodné i pro pěstování uvnitř v nádobách. Bush standardní, úhledný, kompaktní, poddimenzovaný. Středně velký list, zelený. Květenství je jednoduché. Je žádoucí přivázat rostlinu k.

Tomato Red Arrow: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:20

Brzy zralý, polodeterminantní, karpální, produktivní hybrid rajčat pro skleníky a otevřené půdy. Od klíčení do začátku zrání uplyne 95-110 dní. Keř vysoký až 1 metru ve skleníku (ve výfukových plynech níže), vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. V této výšce rostlina tvoří 2-10 kartáčů. Štětec.

Tomato Red Willow Berry: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:21

Středně raná, vysoká, vysoce výnosná, karpální odrůda rajčat ze Slovinska. Původní název této odrůdy je Iva’s Red Berry. Rostlina neurčitého typu, mohutná, více než 1 metru vysoká. Hojně pronásleduje nevlastní děti. Je vyžadován dobrý podvazek k podpoře a sevření. Bylo dosaženo nejlepších výsledků.

Tomato Krasnodarský gigant: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:21

Střední sezóna, vysoká, vysoce výnosná odrůda rajčat pro skleníky. Výška keře na konci sezóny až 1 metru. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 8 stonků. Hlavní vlastnosti ovoce Rajčata jsou hustá, zaoblená, ve fázi zralosti jsou červená.

Tomato Krasnobay: popis, recenze, fotografie, vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:23

Středně pozdní, neurčitý (neomezený růst), produktivní hybrid rajčat. Doporučeno pro pěstování ve sklenících. Keř je vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 1 stonku. List tohoto rajčete je středně velký, tmavý.

Tomato Gnome Mahagony: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:24

Středně velká, produktivní odrůda střední sezóny pro skleníky a otevřenou půdu. Výška keře 60-70 cm (až 1 metr ve skleníku). Listy jsou jednoduché, vrásčité. Rostlina nemůže být vytvořena, nebo nevlastní děti mohou být odstraněny do prvního květinového kartáče. Původní název – Dwarf Mahogany, původ – USA. Navrženo.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: