Tomato Koustrale: popis odrůdy, recenze, fotografie

Popis a charakteristika rajčat Koustrale, recenze, fotografie

Původní název odrůdy je Cuostralee.

Střednědobá, neurčitá (neomezený růst), vysoká amatérská odrůda rajčat původem z Francie. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku.

Listy jsou zaoblené nebo ve tvaru srdce, tmavě zelené, asi 12 cm dlouhé. Plody o průměrné hmotnosti kolem 200 g. Barva slupky je červená, světle zelená nebo žlutá. Dužnina je hustá, tmavě červená. Odrůda je odolná vůči padlí, bakterióze, praskání a dalším chorobám. Keře jsou středně olistěné, s kompaktními, dobře olistěnými listy. Doporučeno pro pěstování na otevřeném prostranství a ve sklenících. Výnos rané odrůdy Tomato Korona v otevřeném terénu během sezóny od května do září je od 2 do 6 kg na keř. Ve skleníku jsou rajčata odrůdy Korona odstraněna, když dozrávají – s nástupem aktivního plodu. Přečtěte si zbytek tohoto příspěvku ru“, komentář k odkazu

Keř vysoký až 1 metru, list obvyklého typu rajčat. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena v 8 a 1 stoncích.

Jahodový keř je hybrid získaný ze semen stolní odrůdy Tetrafebios Pulchella, jejíž plody jsou v průměru o jeden až dva body větší a chutnější než u odrůd Pulsatilla, P. Michiels nebo P. Folgate. MUSHELA MUSA Gracilis je super časný středsezónní hybrid s vegetační dobou 34-35 dní, průměrná sklizeň 180-200 rostlin (20-25 kg). Keře jsou vzpřímené, standardní, 1 m vysoké, 2 m široké, kvetoucí od června do mrazů. Květy jsou narůžovělé nebo bílé, shromážděné v květenstvích po 1-3 kusech. Plody jsou velké a sladké, plody se sbírají ve volných střapcích. Odolný vůči chorobám, viru tabákové mozaiky a šedé hnilobě. Vyžaduje podvazky a výsadbu. GEKIS CHARLIOT Fibrous – velkoplodý kříženec s knírkem, rostlina vysoká až 3 metry, listy široce vejčité, tmavě zelené, bílé květy, tvořící střapce po 5-2 ks. Ve sklenících se pěstuje pod fólií. Gracieta je velkohlízovitý, vysoce výnosný hybrid (2-5 rostlin) s protáhlými listy, jejichž barva je zelenožlutá. Kvete od června do září, plody jsou středně velké, 200-250 cm dlouhé, kulatého tvaru, žluté s červeně pruhovanou ruměnkou. Skladováno do Nového roku. Hybridis je hybridní forma okurky s určitými (monopodiálními) hybridy. Používá se jako hlavní druh při vytváření kompaktních okurkových keřů. Rostliny tvoří 4 stonek. Dosahují výšky 9 metru. Při odstranění nevlastních synů se tvoří pupeny. Kupte si skleníkové okurky v internetovém obchodě Internetový obchod PION nabízí zákazníkům ke koupi skleníkové okurky vynikající kvality, pěstované a sušené na polích v Jižní Koreji. Jsme připraveni Vám nabídnout široký výběr hybridů a odrůd, které jsou vhodné pro použití jak ve volné přírodě

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou plocho kulaté, na lodyze mírně žebernaté, ve zralosti oranžově červené, váží 300-600 gramů, dužnaté, velmi dobré chuti. V plodech je málo semen. Tato rajčata jsou dobrá pro čerstvou spotřebu, šťávy, omáčky.

Pozdní zrání (105-110 dní od vyklíčení do plodu), vysoce výnosná odrůda, plodí s knírem, první úroda se sklízí 110-135 dní po vyklíčení. Listy jsou průsvitné, načervenalé, tvoří košíky, ve kterých dozrává velké množství drobnoplodých rajčat. Hmotnost plodu je asi 500 gramů. Produktivita je 4-5 kg/m2. Plody mají vysoký obsah cukru, dužina má sytou tmavě červenou barvu. Semena jsou malá, při sondování téměř neviditelná. Navrženo pro otevřené terény a filmové úkryty. Odrůdy rajčat v polovině sezóny (110-115 dní od vyklíčení po sklizeň) jsou odolné vůči mrazu. Rostliny jsou středně velké, 120-150 cm vysoké, tvoří rajský kartáč, který vypadá jako vřeteno. U odrůd této skupiny jsou plody drobné, oboupohlavné, o průměrné hmotnosti 50-100 gramů, velmi chutné, sladké, vhodné ke konzumaci v čerstvém stavu. Keře jsou vysoké, dosahují výšky 1-1 m. Plody na samičích květech. V kartáči (5-11 kusů) se tvoří 20-6 plodů. Ledviny jsou světle zelené, masité šťavnaté, dobře olistěné. První plody dozrávají 18-105 dní po objevení prvních výhonků, poslední – po 110-125 dnech. Úlomkové plody jsou velké, jednorozměrné, podlouhlé, 130-0 cm, váží až 8 gramů, červené. Rostlina je mírně rozložitá, tvoří dceřiné rostliny. Přezimované rostliny přinášejí úrodu v příštím roce. Odrůda je odolná proti plísni a háďátku. Lze pěstovat ve filmových sklenících, používá se v suchém hnojení.

READ
Fotografie, recenze, popis, charakteristika, výnos podměrečné odrůdy rajčat Klusha.

Produktivita odrůdy: až 4 kg plodů z 1 rostliny (při správné zemědělské technologii).

Stránka o odrůdách rajčat se skutečnými recenzemi zahradníků – Tomatland.

Vlastnosti pěstování, výsadby a péče

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Potápěčské sazenice – ve fázi vzhledu druhého pravého listu. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m3. m pozemku se doporučuje umístit až 1 rostliny, při formování v 4 stonku – až XNUMX.

Nedoporučuje se pěstovat rajčata odrůdy General Dragunsky, aniž byste je na podzim vykopali k trvalému pobytu na otevřeném prostranství. Vezměte prosím na vědomí: kvalita rajčat do značné míry závisí na období stratifikace semen. Nejlepší čas na stratifikaci semen rajčat vysévaných na začátku února – v polovině března a začátkem května – začátkem června. Termín stratifikace semen jakékoli odrůdy je 2-3 měsíce. Sazenice rajčat jsou připraveny k výsadbě do země ve fázi 4-5 pravých listů. Tato výsadba musí být kombinována s výsevem semen pro sazenice cibule, papriky, okurky, tykve a zelené. Lilek a cuketu můžete vysít i na sazenice. Sazenice těchto plodin pro výsadbu do země se obvykle vysazují po 15. až 20. červnu. Pokud se plánuje sklizeň plodiny v červenci a srpnu, je třeba semena rajčat stratifikovat za 1, 5-2 měsíce. Ale prakticky neexistují žádné takové termíny pro stratifikaci semen, jako pro cherry rajčata, cuketu a lilek. A proto je nutné zasít semena těchto plodin dříve, aby po přistání na trvalém místě mohla kvést a rozvíjet se. Doba stratifikace semen rajčat je 30-45 dní. V tomto případě musí být semena každých 3-5 dní navlhčena studenou vodou z rozprašovače nebo kalcinována na horkém sporáku po dobu 10-15 minut. Po dosažení požadovaného stupně agro-zralosti lze semena rajčat vysévat do otevřené půdy v první dekádě června (u uniformních odrůd – nejpozději začátkem srpna). Semena se vysazují do hloubky 1-1 cm.Povrch půdy je mulčován organickou hmotou. Druhý den po výsevu se povrch půdy mírně nakypří. Mezi řadami na 5 m1 jsou vytvořeny 2-2 drážky o hloubce 4-6 cm, v nich jsou instalovány nádoby s pískem nebo perlitem ve vzdálenosti 7-15 cm od sebe. Do každé buňky nalijte 25 šálek suchého hnojiva: superfosfát, draselná sůl nebo popel. Keramické hrnce se semeny jsou umístěny na bahnitých hřebenech.

Pokud jste pěstovali rajčata Koustrale, napište, zda se vám líbila nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich klimatických podmínkách? Jak hodnotíte odolnost odrůdy vůči chorobám? Pokud je to možné, připojte k recenzi fotografii celého keře jako celku nebo jednotlivých vámi vypěstovaných plodů. Děkuji!

Tento záznam byl původně umístěn na http: //zharevna. snová šířka. org/415999. html. Prosím komentujte tam pomocí OpenID.

Vaše recenze o rajčeti Koustral a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivněji zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Hodně štěstí! Pěstovali ho několik let, i když ne příliš dlouho. Malé rajče s tenkou slupkou a dobrým ovocem. Ale protože všichni v rodině rádi jedí rajčata, tato odrůda bude nadále růst a přinášet ovoce. Loni vysadili velký keř, bylo těžké najít kbelík na nasypání zeminy pod kořeny. V důsledku toho jsem vysadil odrůdy Chili a Cleopatra. Poslední rok byl velmi chladný. Nemůžu nést ovoce. Takže jsem to nezkoušel, ale myslím, že potřebuji teplejší odrůdu na jih země. A pokud již pěstujete na otevřeném prostranství, je lepší, aby odrůdy nebyly jednoduché. Z toho, co je, je to Coastarl, Romano, Aelita, Daniella, Earthly Harvest. Musíte ji koupit na jaře, v polovině léta je již mnoho rajčat zralých. Myslím, že odrůda rajčat Coastarella je velmi dobrá, roste u mě na venkově, odrůda je středního vzrůstu, rychle roste, plody jsou příjemné, sladké, šťavnaté, dozrávají včas, lze použít čerstvé i nakládané. Například dnes jsme s chutí snědli čerstvé zralé rajče!

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Recenze o této odrůdě rajčat

Leonid Pavlenko, Vladivostok, 44 let
Jsem fanouškem rajčat, miluji rajčata v jakékoli podobě: čerstvá, nakládaná i v rajčatovém protlaku. A to, že v supermarketech a na trzích prodávají pod názvem rajčata, se mi nelíbí. Pěstuji si proto vlastní rajčata a vařím z nich lahodné přípravky. Rajčata pěstuji v malém množství, ale jsou velmi chutné. Rajčata dozrávají malá, nejsou velká, ale zralá, šťavnatá, sladká, masitá. Takhle vypadají moje rajčata.

READ
Rajče Tlacolula: charakteristika a popis odrůdy, pěstitelské znaky

Nadezhda Shakirova, Magnitogorsk, 61 let
Pěstovala jsem ji poprvé, moc se mi líbila. Rajčata jsou překvapivě velká, silná, krásná, chutná, sladká, s malým množstvím šťávy, dužnina je hustá. Nevím, jak je to správně, ale rajče Kaustale (Koustrale) patří mezi hybridy: neurčité a determinantní. Pěstuji obojí, což je v mé oblasti vhodné. Výnos je vynikající. Na keři je 5-7 štětců, hmotnost plodů je od 220 do 300 gramů, při správné zemědělské technologii více, ale jejich hmotnost je vyšší, což znamená, že zůstávají déle čerstvé.

Zhenya Neklyudov, Lipetsk, 55 let
Byla to ta nejchutnější rajčata, jaké jsem kdy ochutnal. Ani nevím, co chutná lépe, možná to někdo zkusí? Tomato Koustral, jehož fotografie vidíte, je odrůdou holandského výběru. V roce 2018, až do roku 2017, se rajčata COUSTRALE poprvé objevila na ruském trhu a okamžitě vyvolala mezi spotřebiteli poprask. Rajčata Koustrale jsou skutečně nejen velmi chutná, ale také krásná.

Anastasia Ryabova, Tolyatti, 55 let
Natrhaná rajčata byla ještě zelená, ale dobře vyzrálá, takže začala zpívat ještě dříve než ostatní. Úroda byla veliká. Loni jsem pěstoval odrůdu rajčat Tomato Koustral, moc se mi to líbilo, tak jsem se rozhodl, že to zkusím pěstovat znovu. Keře rostly přímo na zemi, bylo pod nimi hodně místa. Rajčata už byla zralá: červená, chutná a velmi šťavnatá. Sazenice zasazeny do země 20. května. Všechny rychle vyrašily, a když začaly růst, listy začaly žloutnout a uschnout, bylo třeba je odříznout.

Maxim Ivanov, Tver, 69 let
Ahoj Moje recenze na pěstování rajčat Koustrale. Odrůda rajčat: Koustrale Termín výsevu semen pro sazenice: 4. dubna Sazenice: 7. dubna Výsadba sazenic do volné půdy: 18. dubna Přesazování sazenic do skleníku: 2. května Roubování na kartáč (kouse): 13. května Roubovaný kartáč (kia): květen 17 Výška keře : 80 cm Počet plodů v kartáčku: 3-7 kusů Velikost plodu: 120 gr. Tvar plodu: Elastický, hladký, zaoblený Barva plodu: Vínově červená Chuť:

Tanya Petrova, Chabarovsk, 44 let
Pěstuji ten Harvest in Khabarovsk 2018, odrůda Tomato Kostrale, sklizeň z jednoho kartáče 10-12 středně velkých rajčat Kostral Tomato (Costrale), popis odrůdy, foto výnos. _____________________________________ Na tomto kanálu bude přehled semen odrůd rajčat a hybridů Seminis. Přehled zahrnuje odrůdy: Tomato Costerlee Tomato Odrůda rajčat Costrule byla vyšlechtěna v Belgii šlechtiteli.

Stanislav Aliev, Tyumen, 44 let
Keřová růže je velmi zajímavá rostlina, s krásnými květy a chutnými plody. Moje recenze se týká výsadby rajčete, péče o keřovou růži a získávání plodiny na otevřeném terénu. Pro objednání sazenice můžete zvolit jeden z následujících způsobů: 1. Ve skupině VK Svět zahradníka a zahradníka (v pravém horním rohu skupiny je odkaz na můj kanál) 2. Na kterékoli ze sociálních sítí (v levém sloupci je funkce, vyberte sociální sítě, zadejte moje údaje a vyberte místo pobytu)

Yulia Larionova, Rjazaň, 69 let
Odrůdy rajčat ve sklenících pěstuji již velmi dlouho a mohu říci, že si tato odrůda zaslouží velkou pozornost. Má dobrou odolnost vůči chorobám rajčat, rané kvetení, produktivní, nevyžaduje opylování květů. Pěstoval jsem ve volné půdě, ale letos bude zkušenost s pěstováním ve skleníku a z hlediska dozrávání to bude nejranější s průměrnou zralostí plodů do volné půdy. Zobrazit v plném rozsahu.

Podobné odrůdy rajčat

Rajče Krasa Kurgan: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:43

Středně raná, velmi produktivní, semideterminantní odrůda rajčat pro otevřenou půdu. Keř s obyčejným listem, až 1 metru vysoký, nemůžete nevlastní dítě. Nutná podpůrná kravata. Základní vlastnosti ovoce.

Tomato Far North: popis a vlastnosti odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:43

Raná, determinantní, podměrečná odrůda rajčat pro otevřené půdy. Keř je standardní, kompaktní, vysoký až 0 metru, který nevyžaduje zaštipování. List tohoto rajčete je středně velký. Základní vlastnosti ovoce.

READ
Vytvoření zimní zahrady

Tomato Kostroma: popis a vlastnosti, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:45

Středně raný (106-110 dní od vyklíčení do zralosti), středně velký hybrid rajčat. Doporučeno pro pěstování ve fóliových a skleněných sklenících. Základní vlastnosti plodů tomatlandu 20210916224814 295. jpg.

Tomato Coral Reef: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:46

Brzy zralý, vysoký, velkoplodý hybrid rajčat pro chráněnou půdu. Doba od klíčení do začátku zrání je 90-95 dní. Keř neurčitého typu, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Výrobce doporučuje formovat rostlinu v 1-2 stoncích. List tohoto rajčete je střední.

Tomato Corleone: popis, recenze, fotografie, vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:47

Středoroční, neurčitý, vysoce výnosný, karpální hybrid holandských rajčat. Doporučeno pro pěstování ve sklenících. Keř je mohutný, vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Výrobce doporučuje vytvořit rostlinu v 1 stonku, odstranit všechny boční výhonky (nevlastní děti). Základní .

Dlouhoplodé korejské rajče: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:48

Střední sezóna, neurčitá, velmi produktivní, karpální odrůda rajčat. Doporučuje se pro pěstování ve sklenících a na volné půdě s vazbou na oporu. Keř až 1 metru vysoký, obyčejný list. Nejlepšího výsledku bylo dosaženo, když byla rostlina tvořena 8 a 2 stonky. Základní vlastnosti ovoce.

Rajčata Korneevsky červená: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:49

Středně pozdní, neurčitá (neomezený růst), vysoce výnosná odrůda rajčat pro skleníky. Výška keře je 2-2 metru, je nutný podvazek do mřížoviny a zaštípnutí. Nejlepších výsledků bylo dosaženo při pěstování v 5 a 1 stoncích. Vlastnosti ovoce.

Tomato Korneevsky: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:51

Střední sezóna, neurčitá, produktivní, spolehlivá, stará odrůda rajčat amatérského výběru. Doporučeno pro pěstování ve sklenících ve středním pruhu a na otevřeném terénu v jižních oblastech. Výška keře 1, 6-1, 8 metrů, list obvyklého typu. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší výsledek.

Tomato Kornabel: recenze, fotografie, výnos, vlastnosti a popis

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:52

Střední sezóna (60 dní od výsadby sazenic do uzrání), neurčitá, hybrid karpálního rajčete. Doporučuje se pro skleníky a otevřené pozemky, pěstuje se s úvazem k opoře. Keř je mohutný, s dobrým kořenovým systémem. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 1 kmene. Sběr ovoce.

Tomato Queen: recenze, fotky, výnos, popis a vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 15:53

Mezisezónní, vysoké, plodné hovězí rajče od firmy Partner. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat tento hybrid ve skleníku. Doba od klíčení do začátku zrání je 105-115 dní. Rostlina neurčitého typu, až 2 metry vysoká v uzavřeném terénu. Povinný keřový podvazek.

Popis a charakteristika rajčat Koustrale, recenze, fotografie

Původní název odrůdy je Cuostralee.

Střednědobá, neurčitá (neomezený růst), vysoká amatérská odrůda rajčat původem z Francie. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku.

Keře této odrůdy vyžadují podvazky ke kolíkům a sevření. Při pěstování ve volné půdě potřebují ortézu, protože kvůli hojnosti vaječníků často polehávají, stejně jako odstranění všech plodů, které ještě nedozrály. Rostlina je dostatečně silná, s velkými listy, plody jsou červené, zaoblené, mírně žebrované. Ovocná dužnina je šťavnatá, středně hustá, sladká, červená. Chuť je dobrá, ovoce dobře leží, ale je náchylné k praskání. Pro přípravu čerstvých šťáv.

Keř vysoký až 1 metru, list obvyklého typu rajčat. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena v 8 a 1 stoncích.

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou plocho kulaté, na lodyze mírně žebernaté, ve zralosti oranžově červené, váží 300-600 gramů, dužnaté, velmi dobré chuti. V plodech je málo semen. Tato rajčata jsou dobrá pro čerstvou spotřebu, šťávy, omáčky.

Rostlina určitého typu, až 150 cm vysoká.Odrůdy rajčat se od ostatních zelenin odlišují listnatostí a dobrým výnosem. Výsev: pro sazenice – od začátku března do konce dubna, sběr – ve fázi prvního pravého listu, výsadba do země – první dekáda června. Výsadba sazenic: ve fázi šesti až sedmi pravých listů. Sazenice se vysazují do země, když hrozba mrazu pomine. Na podzim je připraveno místo pro přistání. K tomu vykopou půdu, přivezou 1 mXNUMX.

Produktivita odrůdy: až 4 kg plodů z 1 rostliny (při správné zemědělské technologii).

READ
Jabloň Rossoshanskoe augustovskoe

Stránka o odrůdách rajčat se skutečnými recenzemi zahradníků – Tomatland.

Vlastnosti pěstování, výsadby a péče

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Potápěčské sazenice – ve fázi vzhledu druhého pravého listu. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m3. m pozemku se doporučuje umístit až 1 rostliny, při formování v 4 stonku – až XNUMX.

Pokud jste pěstovali rajčata Koustrale, napište, zda se vám líbila nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich klimatických podmínkách? Jak hodnotíte odolnost odrůdy vůči chorobám? Pokud je to možné, připojte k recenzi fotografii celého keře jako celku nebo jednotlivých vámi vypěstovaných plodů. Děkuji!

Nějak jsem pěstoval několik odrůd rajčat ve skleníku v zemi. Nejsem jejich nevlastní syn, moji sousedé a přítelkyně jsou nevlastní děti, ale nemám čas a prostě nevím, co to je. Ale i tak se mi to moc líbilo. Jen úroda v Koustrale byla menší než u nás. Ale celkově dobrý!

Vaše recenze o rajčeti Koustral a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivněji zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Rajčata Koustrale jsou neurčité hybridy a jako všechny hybridy vyžadují pro plný vývoj určité omezení růstu. Podle maďarských chovatelů dosahuje výška keře 2 m. Rostliny potřebují podvazek a nevlastního syna. Tvorba keřů se provádí ve třech stoncích. První květenství rajčete se objeví nad devátým listem, další – každé 3 listy. Tvar plodu je protáhlý, mírně žebrovaný. Hmotnost rajčat je od 250 do 350 gramů. Dužnina je aromatická, sladkokyselá.

Recenze o této odrůdě rajčat

Diana Ermakova, Saratov, 66 let
Moje recenze Moje recenze o pěstování Top Tomato v Saratově Moje recenze o pěstování Top Tomato v Saratově Moje stránka ve VK Top, nebo F1 Autogen je rajčatový hybrid z výběru VNIISSOK. Doporučeno pro venkovní pěstování. Od klíčení po dozrávání Top rajče s plody do 500 gr. Rostlina je mohutná, s dobrým vyzráváním postranních výhonů (nevlastní děti). Plody jsou kulaté, v odrůdě Topovy Favorit Tomato (Topovi Favorit) vyšlechtěné v Holandsku. Zraje během 90-100 dnů.

Pavel Galeev, Orenburg, 46 let
Recenze o Tomato Moje recenze o pěstování Tomato Top Kostral v Orenburgu. Moje recenze na Top Kostrula. Moje recenze Top Kostrale Tomato, ze kterého jsem udělal rajče. Tomato Kostrale (Top) z regionu Orenburg obdržel můj manžel od svého příbuzného v létě. A už 4. sezónu nás těší svými úrodami a lahodnými plody. A teď sklízíme Topeka (Kostrali). Toto je moje první recenze Top Tomato.

Michail Moroz, Volgograd, 67 let
Přečtěte si více Moje recenze na stavbu a dekoraci domů z pórobetonu. Více Zpětná vazba na výrobu vláknocementových fasádních obkladů Více Zpětná vazba na výrobu vláknocementových obkladů, vláknocementových obkladů ve stavebnictví Více Vláknocementových obkladů. Jak vybrat vláknocementový fasádní obklad? více Stavba domu z vláknocementu. Posouzení. Všechny otázky pro vývojáře Přečtěte si více Zákaznické recenze vláknocementových desek. Více Přehled fasádních obkladů od výrobce Lindab (Lindab) Více

Marina Kovaleva, Surgut, 64 let
Odrůda ze skupiny třešní. Ovoce až do mrazu. Rajčata jsou velmi chutná s bohatou rajčatovou chutí. Plody přitom nepraskají a neztrácejí svůj atraktivní vzhled. Rostliny této odrůdy jsou vhodné pro pěstování ve volné půdě a ve sklenících. Keře s vysokou schopností tvorby výhonků. Výnos je vysoký. Plody jsou kulaté, hladké, husté, váží 10-20 g, ve zralosti jsou červené s oranžovým nádechem.

Alex Volodin, Penza, 48 let
Toto je moje první zkušenost s výsadbou vrcholového rajčete. A chci se s vámi podělit o zkušenosti z tohoto pěstování. Pokud jste tato rajčata ještě nepěstovali, doporučuji vyzkoušet. Bavilo mě je pěstovat. a ty? Nejprve si musíte vybrat dobrý web. Půda by měla být nejlépe hlinitá, ale ne jílovitá. Nemělo by růst mnoho plevelů, je dobré, když jsou zde vytrvalé trávy, které udrží vláhu.

Elena Krasnova, Krasnojarsk, 46 let
V tuto chvíli pokračuje pěstování špičkového Tomato Koustrale na mých stránkách již druhou sezónou. Jsem velmi rád. Rajčata jsou velmi chutná, šťavnatá, masitá. c Top rajče Koustrale F1 je hybrid rajčete vysokého vzrůstového typu (s raným dozráváním). Hybrid má vysoké procento plodnosti a je nenáročný na péči. Určeno pro pěstování ve sklenících. V jednom kartáči se vytvoří 5-7 plodů o hmotnosti až 200 g. Top 10 nejlepších rajčat! Rajče je jednou z nejoblíbenějších zelenin mnoha zahradníků.

READ
Tipy, co dělat, aby lilek nechutnal hořce

Ivan Kalimullin, Ufa, 60 let
Jedná se o hybrid od firmy Sedek. Nevím jak, ale osobně jsem do této kultury prostě zamilovaný. Tento hybrid mi daroval kamarád, když jsem dělal objednávku na webu Sedek. Z tohoto dárku jsem měl takovou radost, že jsem ho od prvního dne začal zkoušet v praxi. Ve skutečnosti je velmi podobný Tomato De Barao. Tyto dvě odrůdy jsou dvojčata. Na tuto plodinu jsem však neměl problém naroubovat jiné kultivary. Tento hybrid má vysoký výnos a nenáročnost.

Kolyan Romanov, Rostov na Donu, 57 let
Recenze Top rajčat na zahradě Tomato Koustrale je raná odrůda s vysokými obchodními kvalitami. Odrůda je vysoce výnosná a plody vynikající chuti. Hybrid je odolný vůči vadnutí Fusarium a Verticillium. Zahradníci zaznamenávají vynikající chuť ovoce, jejich šťavnatost a vůni. Tento hybrid se nejlépe pěstuje venku. Chcete-li získat vysoký výnos, je nutné zorganizovat dostatečné osvětlení, zalévání a včasné krmení.

Světlana Barkova, Lipetsk, 55 let
Na úvod bych chtěl poděkovat všem, kteří píší své recenze, které nám pomáhají pěstovat plodiny. Obzvláště se mi líbil názor na rajský Koustral od Valentiny Pavlovny. Chci se podělit o své dojmy a zkušenosti z pěstování této odrůdy. Poprvé jsem semena tohoto rajčete koupil od souseda na venkově, pěstuje je asi 10 let. Má vlastní skleník, kde pěstuje sazenice.

Nika Ivanova, Petrohrad, 63 let
Na zahradě pěstujeme již více než 10 let a posledních pár let máme i přes povětrnostní podmínky, včetně abnormálního chladu na stanovišti a ve skleníku, dobrou úrodu. Rajčata jsou obzvláště lahodná. Můžeme pěstovat něco chutného jako rajčata, okurky, papriky. A to vše bude velmi chutné a šťavnaté. Ale teď budeme mluvit o rajčeti, které bylo zasazeno loni. Jsme prostě zamilovaní do této zahradní rostliny.

Bude vás to zajímat

Natural Tomato Far North: popis a vlastnosti odrůdy, recenze, fotografie, výnos, pěstujeme sami

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Far North, recenze, fotografie Brzy zralá, determinantní, podměrečná odrůda rajčat pro otevřenou půdu. Keř je standardní, kompaktní, vysoký až 0 metru, který nevyžaduje zaštipování. List tohoto rajčete je středně velký. Základní vlastnosti ovoce.

Top-7 Tomato Krasa Kurgan: popis odrůdy, recenze, fotografie, tipy

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a vlastnosti rajčat Krasa Kurgan, recenze, fotografie Středně raná, velmi produktivní, semideterminantní odrůda rajčat pro otevřenou půdu. Keř s obyčejným listem, až 1 metru vysoký, nemůžete nevlastní dítě. Nutná podpůrná kravata. Základní vlastnosti ovoce.

Top 10 Tomato Kostroma: popis a vlastnosti, recenze, fotografie, výnos, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Kostroma F1, recenze, fotografie Středně raný (106-110 dní od vyklíčení po dozrání), středně velký hybrid rajčat. Doporučeno pro pěstování ve fóliových a skleněných sklenících. Základní vlastnosti ovoce.

Good Tomato Coral Reef: recenze, fotografie, produktivita, vlastnosti zemědělské techniky

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Coral Reef F1, recenze, fotografie Brzy zralý, vysoký, velkoplodý hybrid rajčete do chráněné půdy. Doba od klíčení do začátku zrání je 90-95 dní. Keř neurčitého typu, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Doporučeno výrobcem.

Special Long-Fuited Korean Tomato: popis odrůdy, recenze, fotky, tipy

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Korejské dlouhoplodé, recenze, fotografie Mezisezónní, neurčité, velmi produktivní, karpální odrůda rajčat. Doporučuje se pro pěstování ve sklenících a na volné půdě s vazbou na oporu. Keř až 1 metru vysoký, obyčejný list. Nejlepšího výsledku bylo dosaženo s formuláři.

Determinate Tomato Corleone: popis, recenze, fotografie, vlastnosti, pěstujeme sami

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Corleone F1, recenze, fotografie Mezisezónní, neurčitý, vysoce výnosný, karpální holandský hybrid rajčat. Doporučeno pro pěstování ve sklenících. Keř je mohutný, vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Výrobce doporučuje formovat rostlinu v.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: