Tomato Kamnepad: popis odrůdy, recenze, fotografie

Neurčitá, vysoká odrůda s masitými, chutnými, šťavnatými plody plochého kulatého tvaru, ve zralosti růžové, o hmotnosti až 400 gramů. Tato rajčata jsou ideální pro přípravu šťáv a omáček, stejně jako čerstvých a zimních salátů.

Agrotechnika: ve středním pruhu se pěstuje ve sklenících.

Vlastnosti pěstování, doporučení pro výsadbu

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země (v závislosti na osvětlení). Vysazeno ve vzdálenosti 50-60 cm mezi rostlinami s povinným podvazkem. Tvoří se v 1-2 stoncích. Výška keře až 2 metru. Dobře reaguje na krmení.

Ale na otevřeném poli dávají černá rajčata De Barao nejvyšší výnos – až 18 kilogramů na rostlinu. Ve skleníku je tento výnos vyšší – až 25 kg. Chuť rajčat je sladká, dužina masitá. Plody jsou kulaté ploché, mírně žebernaté, o hmotnosti do 120 g, při zrání a tepelné úpravě nepraskají. Tato odrůda je odolná vůči verticiliu, fusáriu, kladosporióze, háďátku. Velmi vysoký výnos – až 10 tun na hektar.

Rockfall rajčata na videu

Vaše zpětná vazba na rajče Rockfall pomůže mnoha zahradníkům vybrat ty nejlepší odrůdy rajčat pro výsadbu. Zanechte je prosím v komentářích. Děkuji!

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Jedná se o silnou neurčitou odrůdu s mírným větvením keřů. Výška hlavního stonku dosahuje 3 m, takže je nutné odstranit všechny nevlastní děti. Pro vytvoření krásného tvaru keře je nutné zaštípnout růstový bod ve výšce 90-100 cm od země. Z každé rostliny po tomto postupu bude možné nasbírat až 12 kg zralých plodů. Plod je dlouhý – od července do mrazu. Odrůda je střední sezóna – od plného klíčení k plodu uplyne 100-110 dní.

Recenze o této odrůdě rajčat

Zhanna Efimova, Magnitogorsk, 54 let
Tomato Rockfall Recenze Tomatoes Good, Cherry a Emerald. Odrůda Cherry, Good a Emerald. Odrůdy rajčat pro otevřenou půdu. Přehled odrůd rajčat, které lze pěstovat venku. Nejlepší odrůdy pro otevřenou půdu: Není špatná, Zelená, Vigorózní. Rajčata s fotkami a popisy. Utopická rajčatová zahrada. Jak pěstovat rajčata ve skleníku? Nejlepší odrůda rajčat, kterou letos pěstujeme, je Bad.

Alexandra Sultanova, Ufa, 51 let
Není tak plodný jako stejný De Barao, ale není ani nijak zvlášť náročný. Vysazuji ji na záhon pod filmové přístřešky. Nelíbilo se mi, že moc miluje vodu. V horkých dnech je potřeba neustále zalévat. Výnos je průměrný. Z jednoho keře je možné získat v průměru asi 10 plodů. Začíná dozrávat začátkem července. Plody jsou velké, v průměru dosahují 130 gramů.

Anyutka Shvetsova, Archangelsk, 42 ​​let
Dobré rajče, které lze vysadit jak na otevřené půdě, tak ve skleníku. Rajčata jsou středně zralá, vysoká výnosnost. Ve skleníku se nemusí svazovat, řasy se rozprostírají po zemi. Tvar plodu je kulatý, ve zralosti tmavě červený, hmotnost 150-200 gramů. Skvělé pro čerstvou spotřebu, pro zavařování je potřeba je nakrájet, protože. jsou velmi husté. Moje zkušenost s pěstováním Dobrého rajčete: V roce 2017 jsem koncem února zasadil semínka Rockfall pro sazenice.

READ
Moderní high-tech zahrada

Yulia Kitaeva, Voroněž, 46 let
Letos jsem poprvé zasadil semínka rajčat z obchodu Sedek, který se jmenuje Good Tomato Kamnepad pro sadbu. Vzhledem k tomu, že sám žiji v Moskvě, doručení semen do našeho města provádí Ruská pošta. Semena jsem objednal ve dvou fázích: 1. Poštou (objednávka přišla v běžné obálce a v krabici); 2. Prostřednictvím internetového obchodu (objednávky byly doručeny kurýrem). V sáčku bylo 12 semínek, z nichž jsem vybral 4 odrůdy: Red Ball, Red Giant, Pink Flamingo a Emerald Stream.

Pyotr Belyaev, Ťumen, 63 let
Na svém pozemku vysazuji mnoho různých odrůd rajčat, abych měl neustále čerstvou zeleninu a bobule. Letos moje volba padla na rajče Kamnepad. Zasadil jsem ji začátkem června. Rostlina není náladová, nevyžaduje zvláštní péči, takže ji lze vysadit kdykoli během roku. Popis odrůdy. Jedná se o střednědobou odrůdu, která se velmi dobře hodí pro pěstování na Sibiři. Od okamžiku výsadby do vzhledu zralých plodů uplyne 100-110 dní.

Lena Shubina, Perm, 65 let
Pro mě je to jedna z nejlepších odrůd rajčat. Radím všem. Výnos je velmi dobrý, na 1 rajče z keře dostanu 5-6 kg! To je bez zálivky a hnojiv! Ano, samozřejmě, existují i ​​nevýhody, ale dá se s nimi smířit, že cherry rajčata jsou trochu vodová. Ale na zimu čerstvé, jsou skvělé na přípravu různých salátů. Všem doporučuji! Přečtěte si více Moje recenze o pěstování Tomato Kiss of Geranium v ​​Permu. Letos je spousta lahodných a krásných rajčat!

Lyudmila Nechaeva, Samara, 40 let
Rajče patří do skupiny rané zralosti od okamžiku prvních výhonků do sklizně uplyne 115 dní. Podle recenzí pěstitelů zeleniny, kteří tuto odrůdu vysadili, plody v kartáčích dozrávají přibližně ve stejnou dobu. Odrůda rajčat Kamnepad je v Rusku velmi oblíbená a žádaná. Plody jsou zaoblené, váží 160-170 g, na keři dozrává 5-8 kartáčů. Toto rajče má velké plody, dužnina je jemná a šťavnatá. Rajčata lze použít do salátů a konzerv. Dobře snáší horko a sucho.

Marina Efremova, Kirov, 44 let
Kirovská oblast Letos jsem zasadil rajče Good Rockfall, moc se mi líbilo v chuti, tvaru i výnosu. Dobré kamské rajče Rajčata jsou velmi krásná, růžová, váží až 2018 gramů, dužina je sladká, chutná, dužina je střední hustoty.

Dima Shchepkin, Voroněž, 41 let
Pěstovali jsme rajčata Podmoskovye Evenings, která chutnala jako zelená rajčata, ale s kyselostí. Měli na sobě nápis F1 a ten neodpovídal skutečnosti. Nikdy jsem nepěstoval rajčata s tak zvláštní chutí. Hned při první sklizni mě napadlo, že jsem na stránkách výrobce viděl několik odrůd této odrůdy, kde bylo F1 uvedeno správně a měly opravdu tak neobvyklou chuť. Proč tedy výrobce tuto odrůdu neuvedl?

Bude vás to zajímat

Nízko rostoucí rajče Canestrino: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos, vlastnosti zemědělské technologie

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Canestrino, recenze, fotografie Původní název odrůdy je Canestrino. Mezisezónní odrůda vysokých rajčat italského původu. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Keř vysoký až 1 metru vyžaduje podvazek k podpěře a sevření. Nejlepší r.

READ
Apple Vympel: popis odrůdy, fotografie, recenze

New Tomato Canopus: popis odrůdy, recenze, fotografie, pěstujeme sami

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčat Canopus, recenze, fotografie Střednědobá, determinantní, poddimenzovaná, produktivní odrůda rajčat sibiřského výběru pro otevřenou půdu. Keř 0-5 metru vysoký, středně olistěný. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší výsledky při tvorbě rostlin.

Top 10 rajčat Capia růžové: recenze, fotografie, výnos, pěstujeme sami

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Capia růžové, recenze, fotografie Mezisezónní, neurčité, karpální, plodná odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je mohutný, až 2 metry vysoký, vyžaduje podvazek a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo při tvarování.

Good Tomato Captain Lucky: popis odrůdy, recenze, fotografie, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis rajčat Captain Lucky, recenze, fotografie Původní název odrůdy je Captain Lucky. Odrůdu vyvinul Fred Hampel z Artisan Seeds. V mnoha katalozích se tato odrůda nazývá Happy Captain. Středoroční, vysoká, exotická odrůda rajčat z USA. Doporučuje se ve středním pruhu.

Juicy Tomato Capricose: popis odrůdy, recenze, fotografie, funkce pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis rajčat Capricosa, recenze, fotografie Původní název odrůdy je Capricciosa. Střední sezóna, vysoká, neurčitá odrůda pro skleníky. Keř až 1 metru vysoký, s obyčejným listem. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší je tvořit pro největší výnos ve 8-2 stoncích. .

Super Tomato Cardinal: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Cardinal, recenze, fotografie Mezisezónní, semideterminantní, produktivní, velkoplodá odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř není silný, 1-2 metru vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Bylo dosaženo nejlepších výsledků.

Neurčitá, vysoká odrůda s masitými, chutnými, šťavnatými plody plochého kulatého tvaru, ve zralosti růžové, o hmotnosti až 400 gramů. Tato rajčata jsou ideální pro přípravu šťáv a omáček, stejně jako čerstvých a zimních salátů.

Optimální teplota pro růst a plodování: 20°C. Čas od času je třeba rostliny ošetřit 2% roztokem Epinu (1-2 ampule na 3 litry vody), aby se stimulovala tvorba vaječníků. Vysokého procenta násady plodů lze dosáhnout odhozením ornice při déletrvajícím suchu nebo zaléváním sazenic slabým roztokem popela. Pěstování této plodiny není obtížné, někteří zahradníci si sami pěstují neurčité odrůdy. Je docela obtížné pěstovat takovou kulturu sami, protože si musíte koupit rostlinu a speciální vybavení. Naše obchody často prodávají semena těchto odrůd, můžete si je vypěstovat sami. Někdy tyto rostliny nenesou ovoce. Na jejich listech se mohou objevit mšice, pak se pomocí insekticidních přípravků rychle zbavíte škůdců.

Agrotechnika: ve středním pruhu se pěstuje ve sklenících.

Vlastnosti pěstování, doporučení pro výsadbu

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země (v závislosti na osvětlení). Vysazeno ve vzdálenosti 50-60 cm mezi rostlinami s povinným podvazkem. Tvoří se v 1-2 stoncích. Výška keře až 2 metru. Dobře reaguje na krmení.

Plody jsou velké, váží 120-150 g, červené. Vilena okurky (modrá čára). Jedná se o ranou odrůdu, která plodí již v prvním roce výsevu. Vytvoření keře trvá asi 60 dní. Plody jsou oválného plochého tvaru o hmotnosti 250-350 g, tmavě modré barvy, velmi chutné a zdravé. Chuť a produktivita jsou bezkonkurenční. Odrůda je odolná vůči houbovým a bakteriálním chorobám. Doporučeno pro čerstvou spotřebu a pro zpracování. Okurková vila (červená čára). Tato odrůda byla získána křížením odrůd Liberty (střední zrání v červnu, frekvence plodů – 10-13 dní). Doporučeno ke konzumaci v čerstvém i nakládaném stavu. Výhony jsou silné a jejich výška dosahuje 1 m. Kromě toho mají plody okurky Vila také delší trvanlivost (až 5 dní) než plody Vila. Kolyanské okurky (modré čáry) se liší od Vila způsobem pěstování, ale tyto dvě odrůdy nejsou z hlediska produktivity navzájem horší. Řasy okurek tohoto hybridu nejsou tkané rovně, ale šikmo a tvoří hustou řasu, kterou nepoškodí ani silný vítr. Okurky odrůdy Kolyanka se chuťově neliší od okurek Villa’s. Chuť těchto okurek je však ovlivněna nejen odrůdou, ale také stavem půdy a hnojením, protože tyto odrůdy patří k odrůdám s velmi špatně vyvinutým kořenovým systémem. Řasy okurky nemohou zůstat na jednom místě po dlouhou dobu bez podpory, takže okurky této odrůdy velmi často jedí sousední rostliny. A už jsme studovali naše odrůdy okurek, dali jim jména, pro pohodlí a popularitu ve vědeckém světě uvádíme úplně první a nejoblíbenější jména (v závorkách v abecedním pořadí) s písmenem O a pokračujeme k popisu nová odrůda okurka

READ
Udělej si sám rybník s bioplato

Rockfall rajčata na videu

Vaše zpětná vazba na rajče Rockfall pomůže mnoha zahradníkům vybrat ty nejlepší odrůdy rajčat pro výsadbu. Zanechte je prosím v komentářích. Děkuji!

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Recenze o této odrůdě rajčat

Fedor Ryabov, Omsk, 66 let
Každým rokem se na trhu objevuje stále více odrůd rajčat, které jsou po výsadbě ve skleníku schopny přinést úrodu dříve než odrůdová rajčata. Tomato Kamnepad je jen jedním z nich. Ale bohužel ne každý začínající zahradník ví, jak ji správně zasadit. Řeknu vám tedy něco o tom, jak správně připravit semena k setí, abyste získali dobrou úrodu. K tomu budete potřebovat: – malý sáček se semeny, – sáček zeminy pro sazenice, – nádobu s vodou, – nůžky a pinzetu,

Stas Prokhorov, Tula, 67 let
Více Tomato Kamnepad – přehled odrůd rajčat, doporučení pro pěstování Více Neúspěšné zkušenosti s pěstováním rajčat. Tipy od zahradníka (recenze) Více kamenitá odrůda v tulském klimatu. Recenze a zpětná vazba. Přečtěte si více KAMENNÉ ZÍVÁNÍ OD TAM A SYAK Přečtěte si více Stonefall (F1): vlastnosti a vlastnosti odrůdy, recenze rajčat, vlastnosti výsadby a péče Přečtěte si více

Anna Egorova, Voroněž, 48 let
V našich končinách existuje odrůda rajčete – Kamnepad. Letos jsem ale vysadil další dva. Odrůda byla vysazena koncem května a sklizeň lze sklízet již začátkem srpna. Daří se mu společně. Velmi chutné, sladké, s dobrým výnosem. A se stejnojmenným rajčetem jsou v našem okolí i další výrobci. Rozhodl jsem se tedy zasadit dvě odrůdy. O prvním jsem psala v recenzi a dnes o druhém. Odrůdy také nejsou jednoduché, plodné.

Yulia Tronina, Iževsk, 64 let
Přehled rajčat Kamnepad V Iževsku na trhu Koltso se v prodeji objevila rajčata Kamnepad od Orion LLC. Rajčata Kamnepad, prodávaná za 70 rublů za kg. Tomato Rockfall ( F1 ) je hybridní řada rajčat skládající se ze 3 odrůd. Plody o hmotnosti asi 120 gramů, velmi chutné a voňavé. Tomato Kamnepad je hybrid raného zrání, první plody jsou hotové 85-90 dní po vyklíčení. Tvar rajčat je zaoblený, zploštělý, mírně žebrovaný.

READ
Charakteristika odrůdy Zarya Nesvetaya: popis, fotografie a recenze o ní

Maxim Golovanov, Rjazaň, 50 let
Chci se podělit o své dojmy a zkušenosti z pěstování rajčat na pozemku v Rjazani. Sázet rajče na volném poli je neobvyklé, ale moc se mi to líbí. Pokud budou místa na výsadbu, tak určitě vysadím rajče Kamnepad. Nelíbilo se mi, že rajčata rostou dlouho, takže musíte sklízet několik plodin. Pro výsadbu jsem zvolil rajče Kamnepady F1 od SeDek. Jejich kříženci se mi moc líbí a letos jsem si vybral odrůdu.

Alexander Ovchinnikov, Uljanovsk, 61 let
Bydlím v Uljanovsku a moje město je na pravém břehu. Letos jsem zasadil sazenice rajčat, rajčata Kamnepad, to je jedno z mých nejoblíbenějších, pěstuji je už dva roky a nepřestávám žasnout nad jeho úrodou . Tomato Kamnepad je velmi produktivní odrůda rajčete, plody při sklizni vypadají velmi pěkně, tvar plodů je srdčitý, plody jsou dužnaté s hustou slupkou, velmi chutné.Velmi dobré na konzervaci.

Irina Komarova, Archangelsk, 43 let
Odrůda rajčat Kamnepad je unikátní raná odrůda se zaoblenými plody, červené barvy s výraznou kyselostí. Plody obsahují velké množství antioxidantů, proto se doporučují do dietní a dětské výživy. Plody dozrávají brzy a lze je sklízet 90–100 dní po vyklíčení. Rostlina je neurčitá, vysoká až 1,8 m. Ve skleníku ji lze pěstovat v 1 nebo 2 stoncích. Doporučený podvazek a tvarování 2-3 kartáčů! .

Roman Mikaelyan, Soči, 70 let
Rajčata jsem vypěstoval ze semínek v roce 2015. Na konci sezóny porovnám s pěstováním ze semen v roce 2014. A rajče Kamnepad, Kamnepad F1, rajče F1 Kamnepad je střednědobá, determinantní, neurčitá odrůda, od vyklíčení do zrání uplyne 95-105 dní. Třída je určena pro pěstování ve volné půdě a pod fóliovými přístřešky. Rostlina není náročná na úrodnost půdy, ale preferuje úrodné hlinité nebo písčitohlinité lehké půdy. Keř až 1-1,2 m vysoký, rozlehlý.

Julia Serdyukova, Voroněž, 65 let
Recenze Tomato Rockfall. Pěstování rajčat Kamnetes ve Voroněži Recenze Tomato Kamnetes. Moje recenze Tomatoes Kamnetes. Zvláštnosti pěstování Tomato Tomato Kamnetes je mezisezónní, determinantní odrůda příbuzná hybridům. V každém květenství se tvoří až 6 plnohodnotných vaječníků. Popis odrůdy umožňuje pěstovat tuto odrůdu všude tam, kde je slunce a teplo, na otevřené půdě a ve sklenících. Zrání plodů začíná 95-105 dní po vyklíčení.

Podobné odrůdy rajčat

Tomato Canestrino: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:51

Původní název odrůdy je Canestrino. Mezisezónní odrůda vysokých rajčat italského původu. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Keř vysoký až 1 metru vyžaduje podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 7 stonků.

READ
Tsikas - Garden Nový domov? — Zhannet

Tomato Canopus: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:52

Střední sezóna, determinantní, nízko rostoucí, vysoce výnosná odrůda rajčat ze sibiřského výběru pro otevřenou půdu. Keř 0-5 metru vysoký, středně olistěný. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší výsledky při formování rostliny ve 0-6 stoncích. První květenství je položeno přes 3-4 litrů.

Rajče Capia růžová: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:52

Střední sezóna, neurčitá, karpální, vysoce výnosná odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je mohutný, až 2 metry vysoký, vyžaduje podvazek a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 2 a 3 stoncích. Základní vlastnosti ovoce.

Tomato Kaprikoza: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:55

Původní název odrůdy je Capricciosa. Střední sezóna, vysoká, neurčitá odrůda do skleníků. Keř až 1 metru vysoký, s obyčejným listem. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší je tvořit pro největší výnos ve 8-2 stoncích. .

Tomato Captain Lucky: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:55

Původní název odrůdy je Captain Lucky. Odrůdu vyvinul Fred Hampel z Artisan Seeds. V mnoha katalozích se tato odrůda nazývá Happy Captain. Středoroční, vysoká, exotická odrůda rajčat z USA. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Bush neurčitý.

Rajčatové kardio: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:57

Vysoká, produktivní, neurčitá odrůda rajčat. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Keř vysoký až 2 metry. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší je vytvořit rostlinu ve 2 stoncích. Odrůda je deklarována jako superproduktivní, 6-7 kg z 1 keře. Měl jsem méně.

Tomato Cardinal: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:57

Mezisezónní, semideterminantní, produktivní, velkoplodá odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř není silný, 1-2 metru vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena v 1 a 7 stoncích. Toto je list.

Rajčatová karamelová žlutá: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 16:57

Brzy zralý, neurčitý hybrid rajčat pro chráněnou půdu. Rostlina je silná, až 2 metry vysoká, vyžaduje podvazek k podpoře. Keř tohoto rajčete v období plodů je velmi dekorativní, je jednoduše obsypaný střapci se žlutými rajčaty. Odrůda se nazývá karamel pro velmi sladkou chuť ovoce.

Tomato Carmen: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:00

Středně sezónní, středně raná, nenáročná odrůda rajčat od sibiřských šlechtitelů. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Doba od klíčení do začátku zrání je 112-115 dní. Keř semideterminantního typu, ve skleníku až 1 metru vysoký, ve volné půdě nižší. Požaduji.

Raspberry Potato Tomato: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:00

Středně velká, neurčitá odrůda rajčat střední sezóny. Doporučeno pro pěstování na otevřeném prostranství a ve sklenících. Výška keře v otevřeném terénu je 1 metr, je nutný podvazek k podpěře a sevření. Toto rajče má bramborový list. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena ve 2.-3.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: