Rajčatový italský led: vlastnosti odrůdy, popis, recenze, výnos

Neurčitá, vysoká, středně raná odrůda cherry rajčat. Doporučuje se pro pěstování v otevřeném terénu a sklenících.

Keř vysoký 1-5 metry, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 2 stonků.

Ovoce Charakteristika

Plody jsou kulaté, hladké, lesklé, ve zralosti slonovinové, o hmotnosti 15-20 gramů, příjemné, sladké chuti. Tato rajčata jsou vhodná pro čerstvou spotřebu, ozdobu pokrmů, celé zavařování.

Semena firmy Lilia Vostok zakoupíte na našem webu za atraktivní cenu.

Vlastnosti pěstování, výsadby a péče

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Sazenice se potápějí ve fázi dvou pravých listů. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m4. na metr pozemku jsou umístěny až XNUMX rostliny.

Plody tohoto rajčete dosahují délky v dužině až 25 mm, průměru 6-8 mm, častěji však 6-7 mm. Jejich dužina je žlutá nebo bílá, hustá, tlustá. Dále obsahuje kulaté plody tmavě červené barvy, s malým množstvím drobných semen. Kvetení a dozrávání plodů probíhá současně. Produktivita rajčat této odrůdy je vysoká. Tento hybrid se často nazývá Leopard nebo Jagged. Středosezónní odrůda rajčat, která byla vyšlechtěna díky úsilí slavného holandského šlechtitele. Keř je vzpřímený, velmi odolný vůči chorobám, s velkými kulatými listy. Barva plodů je tmavě vínová, dužnina hustá a šťavnatá. Kombinace sladké chuti a velké velikosti rajčat této odrůdy nám umožňuje označit odrůdu Pine Nuts za nejoblíbenější. Jedná se o hybridní odrůdu se širokými, jasně oranžovými plody, které mají vysokou chuť. Pokud chcete získat stejný výnos jako rajčata Bombardier, pak je to nejlepší odrůda pro skleníky a otevřené pozemky. Dále jsou prezentovány odrůdy rajčat Bourbon (Black Rowan), Stavropol Cabriolet (červená, růžová) a další. Pokud znáte jiné, chutnější odrůdy, budou užitečné pro výživu. Tato odrůda patří do skupiny raných rajčat. Stromy nejsou příliš rozložité, ale mají působivou velikost. Vory jsou poměrně vysoké, až 150 cm na výšku. Listy jsou malé, oválné a tmavě zelené. Květy jsou oranžové, dosahují až 2 cm v průměru. Péče o rostliny je snadná. Hybrid White Acacia docela dobře snáší změny teplot a dokonce i mráz. Rostliny mohou strávit až 35 dní v otevřeném terénu. Velké plody mají bílou slupku, s tenkým podkožním vláknem a velkým množstvím semen uvnitř. Jsou velmi sladké a oranžové barvy. Chřest je kříženec rajčat patřící do skupiny pozdně kvetoucích. Během sezóny této odrůdy rajčat z jednoho stromu můžete získat až 2

Další péče o rajčata spočívá ve včasné zálivce, přihnojování komplexním minerálním hnojivem, zaštipování a preventivních opatřeních k ochraně proti chorobám a škůdcům.

Rajčata po objevení se vaječníků Na každém listu jsou speciální průchody, ze kterých se objevuje hlavní, hlavní rozsévač. Zelená rajčata, která vycházejí z těchto pasáží, lze nakrájet a ponechat jeden plod až do velikosti vlašského ořechu. Obecná pravidla setí Chcete-li získat spolehlivou sklizeň, nepoužívejte sazenice, výsev by měl být koncem února – v březnu. Za pokojových podmínek lze semena vysévat v březnu – dubnu, na otevřeném prostranství – v květnu. Termín pro výsadbu sazenic v otevřeném nebo chráněném terénu závisí na klimatických podmínkách regionu. Aby sazenice rostly silné, nebyly infikovány chorobami a škůdci, je třeba je otužovat. Po výsadbě by měla být rostlina pro klíčení při teplotě 18-22 ° C a po vzejití – 10-15 ° C. Před setím se semena rajčat zahřívají po dobu 10-12 hodin ve stínu, poté se 3-4 kusy zasejí do každé díry naplněné půdní směsí na bázi rašeliny, humusu a písku (1: 2: 1: 1). Odeberou se velká semena, vyklíčí při teplotě 16–17 °C a poté se tři dny uchovávají při teplotě 10–15 °C. Posezení na otevřené půdě se provádí následující den po výsevu, do díry se umístí 5–6 hrachů a jedna rostlina zůstane uprostřed bez rozdílu. Půda by měla být vlhká a volná. Rostliny se vysazují na záhony, když hrozba mrazu pomine. Péče o rajčata v otevřeném terénu Nejlepší období pro výsadbu je začátek období aktivního růstu – začátek května. Sazenice musí být vytvrzeny, protože budou vystaveny široké škále faktorů. Na začátku sezóny je třeba pravidelně uvolňovat půdu kolem rostlin a odstraňovat plevel, aby se nezměnila v kůru. Pokud jsou v půdě ostrůvky humusu, které se táhnou po celém obvodu záhonu, nakypřete půdu kolem kořenů. Na hřebenech s úrodnou půdou jsou mezi rostlinami ponechány cesty, na kterých jsou umístěny nádoby na vodu pro zavlažování. Každý den je třeba rostliny kontrolovat, odstraňovat nemocné a poškozené listy, které nepříznivě ovlivňují výnos. Pokud je na samém začátku zrání plodů rostliny velmi

READ
Rybíz: odrůdy, výsadba a péče, prořezávání a choroby

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Pokud jste pěstovali italská ledová rajčata, napište, zda vám chutnala nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich podmínkách? Pokud je to možné, připojte do komentáře fotografii celého keře jako celku nebo jednotlivých plodů vámi vypěstovaných. Děkuji!

Přicházejí pozdně dozrávající úrody rajčat. Na zimu se zmrazil cukrový sirup a plátky rajčat polité sirupem. Následně rajče překonalo Zozulyu co do počtu plodů. Výnos byl průměrný (12-13 na keř). Ve skleníku jsem každý den nasbíral 12-14 kg na keř. Klíčivost byla výborná, dokonce i semena, která nevyklíčila. Tento týden se začala tvořit rajčata. Pokud je pro vás něco užitečné, budu vždy rád.

Vaše recenze o italských ledových rajčatech a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivně zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Mohou vám také říci, kterou konkrétní odrůdu italských ledových rajčat je lepší vybrat ve vašem regionu pro venkovní pěstování.

Recenze o této odrůdě rajčat

Oksana Barinova, Tver, 45 let
Zpětná vazba k tomuto RAJČATU: Tato odrůda RAJČAT je nejproduktivnější! Keř: není velký, není vysoký, standardní, nevyžaduje štípání a podvazky. Výnos této odrůdy je velmi vysoký! Plody: Velmi chutné, šťavnaté, sladké, nízkosemenné. Nepraskat. Chuť je velmi bohatá, sladká. Rozmanitost: nenáročná! Ideální pro zavařování a výrobu omáček. Italská ledová rajčata Italská ledová rajčata byla vyšlechtěna francouzskými šlechtiteli.

Ivan Utkin, Stavropol, 44 let
V této sérii budeme se synem pěstovat Moje recenze na pěstování rajčat ve skleníku odrůdy Italian Ice v oblasti Severního Kavkazu rajčat Ice Rain (odrůda vybraná společností Manul Selection and Seed Company LLC). Na našem trhu Pěstování rajčat Italian Ice Rains. Recenze odrůdy od Olgy z Krasnodarského kraje. Všechna tajemství pěstování rajčat v otevřeném terénu po rané výsadbě a před mrazem. Zalévání a hnojení.

Kristina Kononova, Čeljabinsk, 44 let
Rajčata Pěstování sazenic. Videorecenze o tom, jak vypěstovat dobrou úrodu rajčat. Jak správně pěstovat sazenice, abyste získali bohatou úrodu lahodných rajčat, bez použití chemie. Na kanálu Growing Tomatoes jste na této fotografii označili maximální počet přátel (64). V tuto chvíli nemůžete označit osobu na fotografii. Prosím zkuste to znovu později. Fotka není pro tuto osobu dostupná

Vadim Aksenov, Omsk, 67 let
Při všech svých zkušenostech s pěstováním rajčat jsem se nikdy nesetkal s takovou odrůdou rajčat, jako je Italian Ice – je to velmi neobvyklé a zajímavé. Není příliš náročná na pěstování a plody jsou velmi neobvyklé a atraktivní: jasně červené, žebrované, s bílou dužinou. A co je důležité, jsou velmi chutné, sladké a šťavnaté. Odrůda je střední sezóna. Keř je středně velký. Výnos je velmi vysoký, ve volné půdě při správné péči dosahuje až 3 kg na keř.

READ
Trámové okurky pro otevřenou půdu: 7 nejlepších samosprašných odrůd s dlouhým plodem, semena pro skleník

Max Vasin, Nižnij Novgorod, 65 let
Tomato Italian ice Toto rajče je pro ty, kteří milují velkoplodé odrůdy a nechtějí se obtěžovat pěstováním podměrečných rostlin! Semena této odrůdy rajčat jsem koupila loni v obchodě Planeta zeleniny na ulici. Nevzorovyh, 49. V balení bylo 30 semen, zasetých najednou! Nemohl jsem uvěřit svému štěstí, když jsem viděl tyhle krásky! Na obalu je napsáno, že odrůda je středně raná, v kartáčku je 7 plodů. Hmotnost rajčat je 150-200 gramů. Keř je určitý, ale ne vysoký, asi 1 metr.

Valentina Zubová, Bryansk, 65 let
Rajče má velmi velké plody, které mohou vážit až 250 g. Keř je přibližně 1,5 metru vysoký. Jeho listy jsou velké, ale květenství nejsou velká. Na jedné rostlině lze vidět několik plodů najednou. To je způsobeno tím, že rajčata mají vysoké výnosy. Z 1 m2 sklidíte až 10 kg rajčat. Plody mají oranžovou dužinu a drobná semena. Rajčata dobře dozrávají, nepraskají a mají výbornou chuť.

Polina Pirozhkova, Perm, 68 let
Odrůda od společnosti Partner. Najděte tento Pin a další na rajčatech od Taťány Jakovlevny. Tagy Moje recenze o pěstování rajčat Rosy cheeks, Batyanya, Levushka | Rajčata Co říkají ostatní Zahrada na parapetu a balkonu – cherry rajčata, okurky, bazalka, paprika, salát | Zahrada na parapetu Jak pěstovat zahradu na balkoně, kde získat semínka, jak se starat?

Anyutka Maslova, Tver, 47 let
Koncem dubna jsem zasadil rajčata do skleníku podle vzoru 70x40cm. Na 1 m2 byla vysazena 1 sazenice vysoká 20 cm. Sazenice rostly na světlém parapetu. Po vysazení sazenic rostliny denně rosím roztokem fytosporinu 10 kapek na litr vody, protože máme suchou půdu a celý den svítí slunce. Osvětlení nepomohlo. Rozhodl jsem se, že nebudu čekat, až se sazenice natáhnou a vykvetou, a odřízl jsem vrcholky nejbujnějších rostlin a ponechal jsem každé 4-6 listů. Okamžitě zaštípávám body růstu.

Podobné odrůdy rajčat

Tomato Cascade lava: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:05

Původní název odrůdy je Cascade Lava. Výběr Brada Gatese. Střední sezóna, vysoká, vzácná odrůda rajčat pro skleníky a otevřenou půdu. Keř neurčitého typu, až 1 metru vysoký. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo při formování rostliny.

Rajčatová italská sladkost: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:06

Původní název rajčete je Italian Sweet. Střednědobá, neurčitá, vysoká odrůda velkoplodých rajčat z Kanady. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je středně olistěný, vysoký až 2 metry. List bramborového typu. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření.

Italský strom rajčat: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:06

Původní název rajčete je Italian Tree. Středně pozdní, vysoce výnosná, neurčitá odrůda rajčat. Ve středním pruhu je lepší pěstovat ve skleníku. Keř je vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. List bramborového typu. Nejlepších výsledků bylo dosaženo při tvorbě ra.

Tomato Caucasian: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:08

Středně velká velkoplodá odrůda rajčat střední sezóny. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je semiurčující, ve skleníku vysoký 1-5 metru, ve výfukových plynech – nižší. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když rostlina vznikla ve 1. a 6. st.

READ
Hosta Orange Marmelade - pestrá rostlina

Rajče Casanova: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:09

Středoroční, neurčitá, vysoce výnosná odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je středně olistěný, vysoký 1-8 metry. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepšího výsledku bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena v 2 a 1 stoncích. Plody se sbírají v

Tomato Kazachka: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:09

Střední sezóna (bližší až střední pozdní), neurčitá, vysoká odrůda rajčat. Doporučeno pro pěstování ve skleníku. Keř s velkými listy, není rozlehlý, až 1 metru vysoký. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší je vytvořit rostlinu v 8-1 stoncích. Hlavní vlastnosti ovoce.

Tomato Cossack: recenze, fotografie, výnos, vlastnosti a popis

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:10

Raná, determinantní, velmi produktivní odrůda rajčat pro otevřenou půdu. Keř vysoký až 50 cm, který nevyžaduje zaštipování. Je vyžadována vazba na podpěru, jinak rostlina pod tíhou rajčat ulehne. Základní vlastnosti ovoce.

Tomato Kakadu: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:11

Brzy zralý (85-90 dní od vyklíčení do zralosti), vysoce výnosný, determinantní hybrid rajčat pro otevřené půdy a filmové úkryty. Keř je poddimenzovaný, nevyžadující krokové sonování (nebo až po první květinový kartáč). Základní vlastnosti ovoce.

Tomato Calabrese: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:12

Středosezónní, vysoká, velkoplodá italská odrůda rajčat. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, mohutná, výška na konci sezóny v uzavřeném terénu cca 1 metru. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Bylo dosaženo nejlepších výsledků.

Rajče Kalinka-malinka: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 17:12

Střednědobá, superdeterminantní, nenáročná odrůda rajčat pro otevřenou půdu. Keř je kompaktní, standardní, vysoký cca 25 cm, který nevyžaduje podvazek k podpěře a sevření. List je střední velikosti, obvyklého typu. Květenství je jednoduché. Základní vlastnosti ovoce.

Neurčitá, vysoká, středně raná odrůda cherry rajčat. Doporučuje se pro pěstování v otevřeném terénu a sklenících.

Keř vysoký 1-5 metry, vyžadující podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina formována do 2 stonků.

Plody jsou plocho kulaté, hladké, s mírnou prohlubní a žebrováním, v technické zralosti zelenobílé s lehkým modrým nádechem. Průměrná hmotnost plodů je 15-20 g. Ve fázi plné zralosti se barva mění na jasně růžovou. Plody jsou dužnaté, velmi chutné, semenné komůrky jsou naplněny šťávou. Odrůda se doporučuje ke konzumaci v čerstvém stavu, výborná k přípravě šťáv, omáček a salátů. Vlastnosti pěstování Péče spočívá v plenění a zalévání.

Ovoce Charakteristika

Plody jsou kulaté, hladké, lesklé, ve zralosti slonovinové, o hmotnosti 15-20 gramů, příjemné, sladké chuti. Tato rajčata jsou vhodná pro čerstvou spotřebu, ozdobu pokrmů, celé zavařování.

Vlastnosti pěstování, výsadby a péče

Semena tohoto rajčete doporučujeme zasít na sazenice 60-65 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Sazenice se potápějí ve fázi dvou pravých listů. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m4. na metr pozemku jsou umístěny až XNUMX rostliny.

Další péče o rajčata spočívá ve včasné zálivce, přihnojování komplexním minerálním hnojivem, zaštipování a preventivních opatřeních k ochraně proti chorobám a škůdcům.

V posledních letech se rozšířilo pěstování rajčat v otevřeném terénu. Samozřejmě můžete pěstovat dobrou úrodu rajčat ve skleníku, ale na otevřeném prostranství je tento úkol mnohem snazší zvládnout. Jak plody dozrávají, je nutné zaštípnout listy na keřících rajčat až k úrovni země. To urychlí zrání vaječníků zbývajících na stonku. S nástupem mrazu je třeba keře rajčat shrnout a izolovat.

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

READ
Středně pozdní odrůdy révy vinné. Popis, fotky, recenze

Pokud jste pěstovali italská ledová rajčata, napište, zda vám chutnala nebo ne. Jaká byla výnosnost a chuť plodů ve vašich podmínkách? Pokud je to možné, připojte do komentáře fotografii celého keře jako celku nebo jednotlivých plodů vámi vypěstovaných. Děkuji!

Pěstuji odrůdu Italian Ice. Nepěstuji středně velké odrůdy rajčat. Zasadil jsem jeden keř do květináče, ale nelíbilo se mi to. Odrůda je velmi chutná. Pěstoval jsem to přes sazenice, v sazenicích bylo mnoho nevlastních dětí. Při výsadbě na trvalé místo jsem vypěstoval spoustu sazenic. A nemýlil jsem se: rajčata jsou vynikající, dužina je křehká a sladká. Loňská úroda byla výborná. Rajčata dobře dozrávají ve skleníku. Ale keře vyžadují podvazek.

Vaše recenze o italských ledových rajčatech a doplňky k popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivně zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Recenze o této odrůdě rajčat

Lyosha Bulanov, Novokuzněck, 42 ​​let
Sazenice byly naroubovány 26.07. Loni k žádnému štípání nedošlo. Není jasné proč, ale tato odrůda má tendenci k této operaci. Keře většinou bez listů, jen trochu s listy. To je dobré. Absolvování je nutností! Dávejte velký pozor, abyste nezlomili listy. Rostlina tuto operaci stěží snáší a nemusí se vůbec zotavit. Měl jsem jeden keř bez nevlastních synů a na dalších rostli 3-4 nevlastní synové. Takže po zaštípnutí listy rostly velmi špatně.

Roman Mamedov, Kazaň, 51 let
V tomto videu mluvím o vlastnostech výsadby, péče, pěstování a sklizně italské odrůdy ledových rajčat. Jedná se o nízko rostoucí rajčata. Mid-sezónní hybrid, od klíčení po zrání plodů 116 dní. Rostlina je neurčitého typu, vysoká více než dva metry. Plody jsou velmi krásné, červené, mírně zploštělé, velmi chutné, sladké, šťavnaté, s vysokým obsahem cukrů. Dužnina je hustá, masitá. Jsou vhodné pro konzervování a všechny druhy kulinářského zpracování.

Alexander Sorokin, Magnitogorsk, 61 let
Moje recenze na skleník Tomato Italian ice patří do skupiny vysokých rajčat. Ale tato odrůda má jednu vlastnost. Při výsadbě sazenic do skleníku na konci května vykvete a plody dozrají mnohem dříve než jiné velké odrůdy rajčat. Plody italského ledu mohou dosáhnout délky 20 cm, hmotnost jednoho rajčete je 150-400 g. Mají jasně červenou barvu a hladkou, ne drsnou slupku.

Lyudmila Borodina, Perm, 57 let
Rajčata nevlastní děti, to znamená, že na každém kartáči je dorostlý nevlastní syn schopen nést ovoce, takže s jeho odstraněním nespěchejte, bude mít čas dát dobrou sklizeň. Letos jsem se rozhodl zkusit pěstovat rajčata bez zaštipování, v prvním roce určitě nedávali takovou úrodu jako u nevlastního syna, ale i tak trochu potěšeni, rajčata se ukázala jako velmi chutná a ne vodnatá.

Timur Konev, Archangelsk, 46 let
Další podrobnosti Pěstování sazenice Tomato Italian Ice v Archangelsku Další podrobnosti Tomato Italian Ice. Část 1. Pěstování ve volné půdě a ve skleníku. Archangelsk. 2019.05.08 Další podrobnosti Pěstování rajčete do skleníku Další podrobnosti Jak pěstovat italské ledové rajče? – Dacha není práce Přečtěte si více Pěstování rajčat v oblasti Archangelsk. Italský led a obr. srpen 2018 Číst více

Stanislav Komarov, Uljanovsk, 48 let
Nevlastní rajčata poprvé. Máme fotky, na kterých je vše dokonale vidět. Letos jsem se ale rozhodl pěstovat další odrůdy, se kterými se na zahrádce často nesetkávám: jedná se o španělské ořechové rajče a francouzské lanýžové rajče. První dostal své jméno pro neobvyklý tvar ovoce ve formě hrušky (nebo spíše elipsy). Tomato French Lanýž má velmi originální barvu. Jako vždy jsme s manželem bez váhání vzali tyto odrůdy a zasadili je do skleníku.

READ
Odrůdy lilku pro otevřenou půdu v ​​moskevské oblasti

Marina Volkova, Rostov na Donu, 60 let
Pro mě je to novinka mezi neurčitými rajčaty s omezeným růstem. Pěstoval jsem rajče White Filling s listy i bez, hybrid Kiss F1, mezi vysokými hybridy byl sibiřský raný a De Barao, ale nepěstoval jsem rajče Grazing. Přísavné rajče je odrůda neurčitého rajčete s omezeným růstem, tzn. její růst je omezen na úrovni první ruky. Nevlastní syn.

Anna Teryokhina, Uljanovsk, 54 let
Rajčata jsem nepěstoval více než rok a rozhodl jsem se zkusit pěstovat tato rajčata. Zasadil jsem je 1. dubna do volné půdy. Do měsíce měly čas dobře vyrašit a dokonce i vykvést. Zároveň ve fázi 2 listů začaly kvést podruhé. Poté, co se plody objevily, tedy po první sklizni, plodily dál. Moc se mi to líbilo, rozhodla jsem se je nechat tak a pěstovat dál. Rajčata dávala až 4 kilogramy ovoce z každého keře.

Natalia Ivanova, Saratov, 61 let
kraj, obec Lipovka, ve skleníku Moje recenze na pěstování Tomato Cherry Raspberry F1 v Saratově. kraj, obec Lipovka, na parapetu. Výsev v lednu, růst od března. Pěstování Pěstování rajčat – 3 Pěstování rajčat ve skleníku v Saratově, oblast Saratov. Tomato Cherry Raspberry F1. Foceno Canon EOS 5D Mark II. Jak vypěstovat a sklidit velkou sklizeň rajčat.

Bude vás to zajímat

Top 10 italských sladkých rajčat: popis odrůdy, recenze, fotografie, pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis odrůdy rajčat Italské sladké, recenze, fotografie Původní název rajčete je Italian Sweet. Střednědobá, neurčitá, vysoká odrůda velkoplodých rajčat z Kanady. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je středně listnatý, vysoký až 2 metry. Kartový list.

Raný italský strom rajčat: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos, pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčete Italský strom, recenze, fotografie Původní název rajčete je Italian Tree. Středně pozdní, vysoce výnosná, neurčitá odrůda rajčat. Ve středním pruhu je lepší pěstovat ve skleníku. Keř je vysoký, vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Kartový list.

Pozdně dozrávající rajčata Kavkazská: popis odrůdy, recenze, fotky, výnos, tipy

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a vlastnosti kavkazských rajčat, recenze, fotografie Středně velká odrůda velkoplodých rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je semiurčující, ve skleníku vysoký 1-5 metru, ve výfukových plynech – nižší. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší výsledky

Ohromující rajče Casanova: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika rajčat Casanova, recenze, fotografie Mezisezónní, neurčitá, vysoce výnosná odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je středně olistěný, vysoký 1-8 metry. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepšího výsledku bylo dosaženo s f.

Pozdně dozrávající kozácké rajče: recenze, fotografie, výnos, vlastnosti a popis, pěstitelské vlastnosti

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a charakteristika odrůdy rajčat Cossack, recenze, fotografie Raná, determinantní, velmi produktivní odrůda rajčat pro otevřenou půdu. Keř vysoký až 50 cm, který nevyžaduje zaštipování. Je vyžadována vazba na podpěru, jinak rostlina pod tíhou rajčat ulehne. Základní vlastnosti ovoce.

Adaptovaný rajský kozák: popis odrůdy, recenze, fotografie, tipy

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:18

Popis a vlastnosti rajčat Kazachka, recenze, fotografie Střední sezóna (bližší až střední pozdní), neurčitá, vysoká odrůda rajčat. Doporučeno pro pěstování ve skleníku. Keř s velkými listy, není rozlehlý, až 1 metru vysoký. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší ze všech.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: