Charakteristika a popis odrůdy rajčat srbský medový meloun, recenze od těch, kteří zasadili

Středně raná, polodeterminovaná, produktivní, karpální odrůda koktejlových rajčat. Doporučeno pro pěstování ve sklenících a venku.

Keř s obyčejným listem, až 1 metru vysoký. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Tato odrůda se nejlépe udržuje ve 4-3 stoncích.

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou drobné cibulky, ve zralosti růžovo-perleťové, o hmotnosti do 20 gramů, velmi sladké, rostoucí ve shlucích. Tato rajčata jsou vhodná pro čerstvou spotřebu a celé konzervování. Děti tato malá sladká rajčata velmi milují.

Ale moje matka je nemá ráda, ačkoli jí každý den k obědu čerstvé! Před 20 – 50 lety to byly zahrady. Bohužel na starých polorozpadlých dřevěných zahradách nejsou stromy příliš odolné, strom předčasně odumírá. Žiji v zemi velmi dlouho, v minulém století. Někdy děláme věci jinak. Nové stromy určitě vysadíme dříve. Již několik let sbírám materiál pro knihu o zahradě a zeleninové zahradě. S manželkou jsme již začali pomalu vykreslovat vzory výsadby, obracejí se formy rostlin a záhonů, poznáváme nové odrůdy, různé způsoby přesazování rostlin. A píšeme knihu, která ještě neexistuje. Upřímně miluji svůj venkovský dům. Na zahradě rostou různé stromy a keře, mnoho květin a ovocných stromů. Ale co je nejdůležitější, nikdy tu není nuda. Jste neustále v pohybu, získáváte spoustu dojmů. Na chatě s dětmi často pořádám různé hry, velmi vzrušující a ne nudné! Vysazují k nám jak děti, tak vnoučata. Nadšení dětí a vnoučat je vzájemné. Podle svých nejlepších schopností a znalostí se ve svém volném čase podílíme na zahradničení, podnikáme, máme asistenty. Již druhým rokem bydlíme v domě, který jsme koupili na naší dači na prodej. Nemovitost je velká a velmi krásná. Na ulici jsou ještě malé závěje, ale je fajn, že sníh už někde roztál. Moje dača je v lese, před domem je velká mýtina, napravo a nalevo ode mě a šikmo, nalevo od domu je malý stoh sena a u domu tam je několik stohů sena, které nám v zimě slouží jako podestýlka. Pro mě je to velmi pohodlné. Na venkově prostě není takový luxus jako u nás. Pracuji na zahradě téměř každý den, po troškách přináším své rostlinné novinky. Dnes jsem koupil a zasadil lilky “Býčí srdce”, “Nellie”, “Amber”, “Řek”, “Pán”. Švestky jsou skvělý dezert, zvláště Lolita. Včera jsem zasadil kalinu „Kalinka“, „Kolo

Vlastnosti pěstování, doporučení pro výsadbu

Výsev semen této odrůdy rajčat pro sazenice se doporučuje provádět 55–60 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m4. m. Místo je umístěno až 50 rostliny. Vzor přistání: 40 x XNUMX cm.

Rostliny této odrůdy jsou vysoké, keřovité. Rajčata se pěstují do výšky 1 metru a poté, aby se dosáhlo optimální velikosti plodiny, sevřete stonek o 5–1 cm. Během vegetačního období (asi 1 dní) získávají rajčata Mot-improver dobrou sklizeň od náhodných nevlastních dětí . V závislosti na povětrnostních podmínkách snáší tato zeleninová plodina -5 mrazy. .. -180oС, díky čemuž je odolný vůči poklesu teploty. Výsev semen koncem května – začátkem června vám umožní získat vysoké výnosy semen v optimálním čase, stejně jako brzy zralé plody. Výsev se provádí přímou cestou do půdy v dobře připravené a vyhnojené půdě. Výsadbový vzor pro přímý výsev je 0 x 1 cm Vzdálenost mezi řádky 40 cm, mezi rostlinami v řadě 30 cm Péče spočívá v kypření půdy mezi řádky a mezi rostlinami. Kvůli silnému teplotnímu rozdílu mezi dnem a nocí dozrávají rajčata této odrůdy nerovnoměrně. Ve fázi vaječníků jsou plody náchylné k praskání a hnilobě. Aby k tomu nedocházelo, je nutné dodržovat agrotechnická pravidla pro péči o mopsová rajčata. Sazenice rajčete mopslíka vysazujeme v první polovině května na trvalé místo chráněné před větrem se vzdáleností 30 cm mezi rostlinami, první pravé listy se odstraní, když se vyvinou tři pravé listy. Rostliny se krmí třikrát během vegetačního období, počínaje okamžikem, kdy se objeví první pravé listy: poprvé 20 dní před výsadbou sazenic do země, poté ve fázi pravých listů a během období plodů, 60. a 1. – během ovoce období zrání. Hojné srážky vyvolávají silné poléhání rostlin, v důsledku čehož plody zmenšují velikost 10krát. Nadzemní část rajčat zasychá, výhony začnou žloutnout, rostliny tvoří přerosty, které špatně plodí. Při pěstování této odrůdy keřů rajčat je nutné přihnojovat dusíkatými hnojivy. Choroby a škůdci Je nežádoucí pěstovat tuto zeleninovou plodinu na stejném

READ
Rajčatová neoddělitelná srdce: popis odrůdy, fotografie, recenze

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Pokud jste pěstovali rajčata Srbská medovina Meloun, napište, co se vám na této odrůdě líbilo a proč vás možná zklamala. Budeš to pěstovat znovu? Pokud je to možné, zveřejněte fotografii celého keře jako celku nebo jednotlivých vámi vypěstovaných plodů.

Opravdu chci vidět tato rajčata! A to je to nejjednodušší, co jsem kdy udělal :)

Vaše recenze o rajčatovém srbském melounu a doplnění popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivně zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Rajče Altaj 5 Semena: Středně raná, bobule: střední, plody: střední, keř: silný. Výhody: – Univerzální, plody se sklízejí pravidelně, – Všestrannost, – Raná zralost, – Nenáročná péče, – Plody i na lehkých půdách, – Rostlina je samosprašná, – Zimovzdornost, – Odolnost vůči chorobám a škůdcům, – Chutná , červené, sladké, středně sladké plody, – Velká velikost. Nevýhody: – vysoký, – slabá odolnost vůči strupovitosti. Přečtěte si zbytek tohoto příspěvku ru“, komentář k odkazu

Recenze o této odrůdě rajčat

Leonid Kolesov, Jaroslavl, 63 let
Dnes v mém článku budeme hovořit o takové rozmanitosti rajčat, jako je srbská Medovaya. Pěstování těchto rajčat je velmi snadné a výnos vás překvapí. S výhradou zemědělské technologie vás taková rajčata potěší velkou sklizní. Taková rajčata vysévám na sazenice začátkem března. Se sazenicemi je spousta potíží, ne méně než se semeny. Zalévání by mělo být pravidelné a je lepší jej provádět teplou vodou. V období růstu sazenic, pokud bylo venku chladno, musí být rostlina navíc opatřena dobrým osvětlením.

Danil Golubev, Krasnojarsk, 56 let
Rosteme na místě. Odrůda je raná, determinantní, standardní. Plody jsou kulaté – švestkového tvaru, váží až 150 gr. Dužnina je jasně červená, šťavnatá, sladká a aromatická. Výnos je vysoký. Tato odrůda rajčat se doporučuje pro pěstování v otevřeném terénu a filmových sklenících v severních oblastech! Jak pěstovat? Přeliv: dva týdny po výsadbě sazenic, těsně před výsadbou sazenic.

Alexander Ivanov, Bryansk, 53 let
Se la vie rajče. V našich končinách, kde léto netrvá déle než 4 měsíce, může být velmi obtížné vypěstovat dobrou úrodu rajčat. Na jednu stranu máme horké léto. Ale na druhou stranu většina úrody nedozraje, ale prostě přezrává. Jak víte, rajčata na tomto pozadí nebudou zdaleka prodejná. Abych se tomu vyhnul, pěstuji rajčata ve skleníku. Ano, vím, že mnozí pěstují rajčata na ulici a dokonce se jim podaří vypěstovat dobrou úrodu.

Anya Morozova, Nižnij Novgorod, 50 let
Recenze rajčat. Moje zeleninová zahrádka. . Najděte tento pin a další na Garden by Elena. Tagy Moje recenze na pěstování rajčatové srbské medoviny Meloun v Nižním Novgorodu. Zahradní zahrada. Rajčata, okurky, zahrada, květiny. Najděte tento pin a další na Odrůdy zeleniny, květin a bobulí od Eleny Zhuravleva. Štítky Co říkají ostatní Pěstování rajčat pomocí holandské technologie. Rajčata na mřížoví. Rajčata sázíme podle holandské metody.

READ
Výsadba sazenic salátové papriky v roce 2024 podle lunárního kalendáře

Max Odintsov, Stavropol, 41 let
Srbské medové melounové rajče je jednou z mých oblíbených odrůd raně dozrávajících rajčat. Je velmi produktivní, plody jsou střední velikosti, zaoblené, váží od 80 do 150 gramů, žluté barvy a mají vynikající chuť. Výnos je velmi vysoký. Odrůda je odolná vůči chorobám, jako je fusarium a verticillium. Na keři je spousta vaječníků, na každém 6-7 kusů. Rostlina vyžaduje podvazek ke kůlům, sevření a povinný podvazek rajčat, aby se při dešti nezlomily.

Alexander Evseev, Omsk, 43 let
Letos jako obvykle pěstuji dva druhy rajčat, jelikož v červnu už není o rajčata nouze a zasadím jen semínka. Ale letos jsem se rozhodl zasadit rajčata na sazenice. A tady jsou výsledky mého prvního výsevu semínek srbských rajčat Meadovina (koupila jsem je na trhu). Výsadba sazenic na otevřeném terénu na konci dubna. Rajčata rostou dobře, neonemocní. A je pro mě jednodušší se o ně starat, protože jsou malé.

Ruslan Sharkov, Tolyatti, 59 let
Keř není příliš mohutný, ale to je kompenzováno vysokými výnosy a velkým množstvím plodů. Produktivita je dobrá, plodnost je natažená. Plody v kartáči, jako hnízdící panenky, jsou velmi velké, až 600 gr. Hmotnost rajčete dosahuje 800 gr., Dužnina je šťavnatá, sladká, s medovou vůní. Existují další výhody této odrůdy, o tom budu mluvit podrobněji. Pěstuji odrůdy rajčat ve skleníku, odrůdy jsou různé, většinou hybridy. Tyto hybridy mají vysoký výnos, plody jsou chutné.

Michail Khachatryan, Soči, 67 let
Toto rajče pěstuji již mnoho let a mohu říci, že je to jedna z nejlepších odrůd do volné půdy. A přestože je odrůda poměrně raná, lze ji vysadit později, má dobrou návratnost. Tato rostlina má velmi pevné stonky, které jsou odolné proti poléhání a nelámou se větrem, a také má dobré olistění a velké listy, na rostlině se tvoří především vaječníky, ne nevlastní děti. Rostlinu lze pěstovat jak na otevřené půdě, tak ve skleníku.

Podobné odrůdy rajčat

Tomato srbské srdce: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:13

Původní název odrůdy je Serbian Oxheart. Mezisezónní, středně velká, semideterminantní, produktivní odrůda. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř až 1 metru vysoký, s tenkými listy obvyklého typu rajčat. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší res.

Rajčatové srdce Angelina: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:15

Původní název odrůdy je ANGELINA’S HEART. V některých katalozích je rajče uvedeno jako Angelina srdce. Vysoké, rané, plodné rajče. Ve středním pruhu je žádoucí pěstovat jej ve skleníku. Rostlinu je povinné přivázat k opoře nebo mřížoví. Keř neurčitého typu, mírně olistěný,.

Tomato Heart Kiss: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:16

Středně velká odrůda velkoplodých rajčat pro skleníky a otevřené půdy. Keř neurčitého typu, tenký, vyžadující podvazek k podpoře a sevření. Výška keře ve skleníku je 1-2 metru, ve výfukových plynech níže. V kartáči 1 plodů. Odrůda vykazovala dobrý výsledek při formování rostliny ve 3 a.

Rajčatové srdce Ašchabad: popis, recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:16

Polodeterminantní, středně raná, vysoce výnosná odrůda rajčat. Výška keře ve skleníku je až 1 metru, na volném prostranství je to znatelně méně. Vyžaduje podvazek rostliny k podpoře a sevření. Nejlepší je tvořit 5-2 stonky. Základní vlastnosti ovoce.

Rajčatové srdce Bangladéše: recenze, fotky, výnos, popis a charakteristiky

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:17

Původní název odrůdy je Bangladesh Heart. Středně raná, vysoká, produktivní odrůda od amerických šlechtitelů. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, až 2 metry vysoká ve skleníku. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepší r.

READ
Naklíčit mouchu na okurkách, jak se jí zbavit

Rajčatový cukr hnědý: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:18

Středně pozdní (115-120 dní od vyklíčení do začátku zrání), vysoká, neurčitá odrůda rajčat. Doporučeno pro pěstování ve skleníku. Výška keře až 2 metry. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Nejlepšího výsledku bylo dosaženo, když byly rostliny formovány do 2 stonků. Základní kvalita.

Věnec z rajčatového cukru: popis odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:20

Středně raná, vysoká, velkoplodá odrůda rajčete od zemědělské společnosti Siberian Garden. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Rostlina je neurčitá, mírně olistěná, na konci sezóny vysoká asi 1 metru. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Výrobce doporučuje formu.

Rajčatový cukr Nastasya: popis a vlastnosti odrůdy, recenze, fotografie

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:20

Středně sezónní, neurčitá, středně velká odrůda rajčat. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř je mohutný, 1-5 metru vysoký, vyžaduje podvazek k podpěře a sevření. Nejlepších výsledků bylo dosaženo, když byla rostlina vytvořena v 1 a 6 stoncích. Kartáče 1-2 plodů, listy.

Tomato Sugar Giant: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:21

Pozdní, vysoká odrůda. Ve středním pruhu doporučujeme pěstovat ve skleníku. Keř je málo olistěný, list je svěšený. Rajčata jsou velká, ve stadiu zralosti červené barvy, sladká, voňavá, masitá, nízkosemenná. Horní kartáče se začnou silně vylévat poté, co začnou červenat.

Tomato Sugar Plum: recenze, fotografie, výnos

Zveřejněno: 17. září 2021, 07:22

Raná (95-105 dní od vyklíčení do dozrání), polodeterminantní, středně velká, vysoce výnosná odrůda rajčat. Doporučuje se pro pěstování ve sklenících a na volné půdě s vazbou na oporu. Výška keře 1, 2-1, 4 metry. Nejlepšího výsledku bylo dosaženo, když byla rostlina tvořena 2 a 3 stonky. V některých válcované.

Středně raná, polodeterminovaná, produktivní, karpální odrůda koktejlových rajčat. Doporučeno pro pěstování ve sklenících a venku.

Keř s obyčejným listem, až 1 metru vysoký. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. Tato odrůda se nejlépe udržuje ve 4-3 stoncích.

Zrání plodů nastává 98-100 dní po vyklíčení. Plody jsou kulaté, hladké, jasně červené, váží 180-200 g. Do kartáče lze svázat až 25 plodů. Dužnina je cukrová, šťavnatá, s příjemnou rajčatovou chutí a vůní. Semena pro sazenice se vysévají začátkem března. Vysazují se do země koncem dubna – začátkem května ve vzdálenosti 40-50 cm. Sklizeň se provádí selektivně: nejprve se odstraní malé hroznové plody, pak střední a největší.

Hlavní vlastnosti ovoce

Plody jsou drobné cibulky, ve zralosti růžovo-perleťové, o hmotnosti do 20 gramů, velmi sladké, rostoucí ve shlucích. Tato rajčata jsou vhodná pro čerstvou spotřebu a celé konzervování. Děti tato malá sladká rajčata velmi milují.

Rajčata Black Moor – plody – kulaté, tmavě hnědé, nepříliš velké, na chuť sladké, masité. Vybírejte pro ně slunné místo, chráněné před silným větrem. Jsou odolné vůči chorobám a mohou růst na záhonech. Bohužel se neliší v produktivitě. Plody Black Moor nastávají 115-120 dní po vyklíčení. Keř je poddimenzovaný, do 60 cm, doporučujeme sázet v malých skupinách (ne více než pět keřů na metr čtvereční).

Vlastnosti pěstování, doporučení pro výsadbu

Výsev semen této odrůdy rajčat pro sazenice se doporučuje provádět 55–60 dní před zamýšlenou výsadbou do země. Při výsadbě sazenic na trvalém místě na 1 m4. m. Místo je umístěno až 50 rostliny. Vzor přistání: 40 x XNUMX cm.

Odrůda rajčat De Barao je skutečným rekordmanem v odolnosti vůči změnám teplot a výnosu, a proto je velmi oblíbená u amatérských zahradníků a podnikatelů zabývajících se pěstováním rajčat. Na stolech obyvatel naší země se stále častěji začala objevovat rajčata patřící do této skupiny odrůd. Nejoblíbenější a nejoblíbenější rajčata jsou De Barao červená, oranžová a černá. Červené rajče De Barao (odrůda).

READ
Fungicid Signum: návod k použití pro rostliny, recenze, charakteristiky a popis, kdy zpracovat

Jedná se o přírodní odrůdu rajčat. Proto doporučujeme odebrat semena ze zralého plodu a použít je k výsadbě v následujících sezónách.

Pokud jste pěstovali rajčata Srbská medovina Meloun, napište, co se vám na této odrůdě líbilo a proč vás možná zklamala. Budeš to pěstovat znovu? Pokud je to možné, zveřejněte fotografii celého keře jako celku nebo jednotlivých vámi vypěstovaných plodů.

Děkuji! V roce 2018 jsem si tato rajčata velmi oblíbila. Odrůda je velmi raná. Plody jsou velké, nepraskají, což je zvláště důležité, pokud pěstujete rajčata na otevřeném poli, to znamená ve středním pruhu, zejména zde, v oblasti Moskvy. Rajčata srbská medovina jsou středně rané odrůdy. Keře jsou nízké, kompaktní. První rajčata dozrávají 95-105 dní po zasetí semen. Rostliny dobře snášejí teplotní extrémy a chlad.

Vaše recenze o rajčatovém srbském melounu a doplnění popisu pomohou mnoha zahradníkům objektivně zhodnotit tuto odrůdu a rozhodnout se, zda ji zasadit nebo ne.

Recenze o této odrůdě rajčat

Maria Kuzina, Tula, 61 let
Pěstujeme na balkóně. Od začátku letošní sezóny bylo do sadebního truhlíku zaseto více než 40 semen rajčat a paprik v různých časech a různých odrůd. Ale nejsou moc spokojeni s výsledky, totiž: rostou papriky, rajčata a okurky, jen tam nejsou vaječníky, žádné květy. Loni jsme zaseli hodně semínek paprik, potěšilo nás to a letos jsme se rozhodli zaset papriky. A tady je výsledek, na našem balkoně se objevily papriky. *************************************************

Karolína Kochetková, Soči, 41 let
Jedná se o semínka rajčat od Gavrish, letos byla dostupná u nás. Rajčata z řady Excellent mám moc ráda, jsou odolná vůči chorobám, dobrá s. Dnes se srbská medová rajčata dají koupit v prodejnách Auchan. Rajčata dozrávají brzy, rostlina vytváří velké množství plodů, které rychle dozrávají. Plody jsou velmi husté a masité, při zrání nepraskají.

Jekatěrina Maksimenko, Chabarovsk, 61 let
Toto rajče mi dala loni tchyně a zasadil jsem si ho do skleníku. Úroda mi udělala radost. Miluji sladká a voňavá rajčata, takže tato odrůda mi vyhovovala a letos jsem ji zasel. Pěstování je velmi snadné. Rajče je jednoznačné a nepotřebuje štípání, což je velmi výhodné. Keř rajčat není vysoký, až 60 cm a má 3-4 stonky, které je třeba vytvořit, jinak se začnou navzájem stínit, což ovlivní množství a kvalitu úrody.

Ivan Mokshantsev, Penza, 62 let
Moje recenze pěstování rajčat Vynikající F1 Jak získat dobrou úrodu rajčat? Chcete-li získat dobrou úrodu rajčat, musíte dodržovat pravidla pěstování rajčat, a to: voda, krmení, špetka a samozřejmě vybrat si odrůdu. Zvažte, jak vypěstovat vynikající rajče. Odrůda rajčat: Výborná (Serbian Honey Tomato) Odrůda rajčat Superb Tomato Superb Tomato byla vyšlechtěna v Srbsku srbskými chovateli.

Kristina Veretennikova, Kemerovo, 57 let
Toto je moje první seznámení s touto společností a abych byl upřímný, jsem zklamaný! Obecně od samého začátku. Na radu prodejce jsem si objednal jeden sáček semínek. Přišel balíček se sáčkem zeleniny, ale sáček obsahoval semena rajčat. Abych tak řekl, dali mi pod masku sazenice sazenic rajčat Melouny. Když jsem je otevřela, ukázalo se, že v sáčku jsou dýňová a cuketová semínka. Cuketová semínka jsem hned vyhodila, ale vysévala dýňová semínka. Ale to není to největší zklamání.

Madina Maksimova, Novosibirsk, 60 let
Semínka rajčat – toto je můj první nákup na této stránce! Koupila jsem si je na domácí pěstování a tady jsou moje první výsledky. Udělali mi radost! Rajčata mi rostla v květináčích, nesadil jsem je na zahradu. Rád bych řekl, že se jim to velmi povedlo. Chutná jako med nebo karamel) Myslím, že je to všechno kvůli tomu, že rajčata byla v kořenech, a ne v zemi.

READ
Co je okrasný chřest? Popis rostliny a vlastnosti jejího pěstování na zahradě a doma

Lenusik Pugacheva, Saratov, 50 let
Zakoupeno ve VkusVille. Chutné, velké, jasně červené barvy, středně rané zrání. Neurčitý. Výška rostliny dosahuje až 2,0 m, proto je nutný podvazek a zaštipování. Plody jsou velké, oválné, hladké, žebernaté, husté, ve fázi plné zralosti červené barvy, váží od 200 do 400 g. Dužnina je cukernatá. Kůže je silná, hustá. Produktivita je vysoká – až 10 kg z 1 mXNUMX. Odolný vůči nemocem.

Oksana Klimova, Barnaul, 60 let
Tuto odrůdu rajčat jsem pěstoval jak venku, tak ve skleníku. Obecně jsou dojmy z odrůdy velmi dobré. Rajče dobře snáší změny teplot, odolné vůči škůdcům a chorobám. Jeho výnos je však o něco nižší než u jiných odrůd. Rajčata byla velká, masitá, oranžové barvy, s velkým množstvím cukru. Odrůda se dobře hodí do salátů a konzerv. Také si můžete všimnout sladké chuti ovoce a jeho šťavnatosti.

Lena Kazakova, Novosibirsk, 59 let
Moje recenze na pěstování rajčat srbské medoviny Meloun. Odrůda je velmi raná, od vyklíčení do první sklizně uplyne pouze 85-90 dní. Hmotnost ovoce je 80-120 gramů, dužina je velmi sladká, voňavá, sladká, bez dutin. Produktivita – až 10 kg na keř. Plody jsou ideální pro přípravu čerstvých salátů a zavařování, pro zpracování a výrobu šťáv a rajčatového protlaku. Rostlina je jednoznačná, výška stonku je 70-90 cm, plody dozrávají současně.

Bude vás to zajímat

Super Tomato Serbian Heart: popis odrůdy, recenze, fotografie, výnos, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:17

Popis a charakteristika rajčat Srbské srdce, recenze, fotografie Původní název odrůdy je Serbian Oxheart. Mezisezónní, středně velká, semideterminantní, produktivní odrůda. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Keř vysoký až 1 metru s tenkými listy obyčejného rajčete.

New Tomato Heart Kiss: popis odrůdy, recenze, fotografie, pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:17

Popis a charakteristika rajčat Heart kiss, recenze, fotografie Středně velká odrůda velkoplodých rajčat pro skleníky a otevřenou půdu. Keř neurčitého typu, tenký, vyžadující podvazek k podpoře a sevření. Výška keře ve skleníku je 1-2 metru, ve výfukových plynech níže. V kartáči 1 plodů.

Determinant Tomato Angelina’s Heart: recenze, fotky, výnos, tipy

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:17

Popis a charakteristika rajčete Heart of Angelina, recenze, fotografie Původní název odrůdy je ANGELINA’S HEART. V některých katalozích je rajče uvedeno jako Angelina srdce. Vysoké, rané, plodné rajče. Ve středním pruhu je žádoucí pěstovat jej ve skleníku. K podpěrám je povinné rostlinu přivázat.

Samosprašné rajčatové srdce Ašchabad: popis, recenze, fotografie, výnos, kultivace

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:17

Popis a charakteristika rajčat Heart of Ashgabat, recenze, fotografie Polodeterminantní, středně raná, vysoce výnosná odrůda rajčat. Výška keře ve skleníku je až 1 metru, na volném prostranství je to znatelně méně. Vyžaduje podvazek rostliny k podpoře a sevření. Nejlepší je tvořit 5-2 stonky. Základní vlastnosti.

Top Tomato Heart of Bangladesh: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:17

Popis a charakteristika rajčat Heart of Bangladesh, recenze, fotografie Původní název odrůdy je Bangladesh Heart. Středně raná, vysoká, produktivní odrůda od amerických šlechtitelů. Ve středním pruhu se doporučuje pěstovat ve skleníku. Rostlina neurčitého typu, do 2-.

Přírodní rajčatový cukr hnědý: recenze, fotografie, výnos, popis a vlastnosti, vlastnosti pěstování

Zveřejněno: 18. října 2021, 10:17

Popis a charakteristika rajčat Cukrově hnědá, recenze, fotografie Středně pozdní (115-120 dní od vyklíčení do raného zrání), vysoká, neurčitá odrůda rajčat Doporučeno pro pěstování ve skleníku. Výška keře až 2 metry. Vyžaduje podvazek k podpoře a sevření. nejlepší výsledek.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: